Fırsat DONANIM ARŞİVİ İ3 12100F RTX 2060 (8.799₺)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Almak istiyorum ama biri babama 3.nesil i7 işlemcili ekran kartsız trendyoldaki sistemleri öneriyor nasıl ikna edebilirim
Hocam benimkilerde 20k ya saçma sapan ekran kartı olmayan laptop gösterip duruyor. Hiç almam daha iyi. Sizde ya hiç almayın yada bu tür sistemler aldırın.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
İçine sinen bence almalı sırf bir çok konuda haklı çıkmak için şu forumlarda bugün ak dediğine yarın kara diyen tiplerin yorumlarıyla hareket etmeyin yeterli. Donanımcıçocuk gibi :) :) Alana hayırlı olsun.

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
Arkadaşlar kafaya takmayın 800TL fazla verdiniz diye düşünmeyin. Şuan itopyada deli gibi trafik var site errror veriyor alamazdınız.

serdartann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
18.00'da açıldı direkt saniyesinde sepete ekledim mükemmel kasmalar sonucu zar zor ödemeye geçtim yaklaşık 30 dk ödeme ekranında bekletip sonra stok bittı yazısı çıktı. (yan sayfalardan tekrar denedim) yani bilmiyorum bu stokçulara ve internet kafeler için 1 adet satış zorunluluğu getirilmeden tr genci ucuza bir sistem toplayamıycak çok üzücü. ya da bunlardan ap ayrı bi art niyet var çünkü bu kadar hızlı tükenemez saniyesinde.

vitabrevis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
3100 tl farkla i5 12400lüsünü aldım iyi mi ettim kötü mü bilemedim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
18.00'da açıldı direkt saniyesinde sepete ekledim mükemmel kasmalar sonucu zar zor ödemeye geçtim yaklaşık 30 dk ödeme ekranında bekletip sonra stok bittı yazısı çıktı. (yan sayfalardan tekrar denedim) yani bilmiyorum bu stokçulara ve internet kafeler için 1 adet satış zorunluluğu getirilmeden tr genci ucuza bir sistem toplayamıycak çok üzücü. ya da bunlardan ap ayrı bi art niyet var çünkü bu kadar hızlı tükenemez saniyesinde.
Gayetde tükenir, binlerce kişi bekliyor bu sistemleri. Bedavaya sistem çıkıyor tabiki anında bitecek.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
3100 tl farkla i5 12400lüsünü aldım iyi mi ettim kötü mü bilemedim
Bayağı bi kötü etmişsiniz, o işlemciyi o fiyata koymalarının sebebi neydi acaba. 12100f satıp 12400f asaydınız daha iyiydi.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hadi alamayanlar şimdi burdaki gibi gidipte posta koysunlar mahkemeye versinler şikayet dilekçesi oluştursunlar nasıl bu stok biter diye sonra ban yesinler :) :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri