Bir sıkıntı olmazsa bende almayı düşünüyorum.Stoklar eriyip giderken güzel bir bilgilendirme, teşekkürler.
Gelsin bakalım ne kadar F/P olucak. Şimdiden hayırlı olsun o zaman.Bir sıkıntı olmazsa bende almayı düşünüyorum.
Abdullah abinin dediğine göre baya iyiymiş.Gelsin bakalım ne kadar F/P olucak. Şimdiden hayırlı olsun o zaman.
Bence o vatana özgü,itopyada böyle bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum yani inşallahVatanın hengamesinde sistem alabilen arkadaşlardan taktik bekliyorum
Aynı fikirdeyiz hocam.İşlemcisinin i3 12100F, ekran kartının da GTX 1660 Super veya Ti olacağını düşünüyorum.
2060 da olabilir benceİşlemcisinin i3 12100F, ekran kartının da GTX 1660 Super veya Ti olacağını düşünüyorum.
artık orta seviye sistem çıkartsada alsak hocam 23k bütçe var hala ne alacağıma karar veremedim güzel bir sistem bekliyorum..Donanım arşivi 06.11.2022 tarihinde giriş seviye bir sistem çıkaracak.Düşük bütçeli kardeşlerim takip edebilirsiniz.
Paylaştığı hikayeye göre tahminen nvidia ekran kartı olacak.
2060-1660super-1660ti veya 1650 olabilir baya f/p sistem diyorlar.2060 da olabilir bence
Hocam sen modartın üst segment pcsini bekle kasım 11-12 gibi çıkacak demişti kendisi.artık orta seviye sistem çıkartsada alsak hocam 23k bütçe var hala ne alacağıma karar veremedim güzel bir sistem bekliyorum..
Kanka sen kgb'de değil miydinAylardır firmalardan sistem alamayan vatandaş en sonunda sistem alabilmiş sanırım![]()
![]()
Ram de belli oldu: goodram 16gb 3600mhz cl18Arkadaşlar sistem için TAHMİN güncelleme yapıyorum;
H610 Anakart
Intel İşlemci
Gtx Serisi Ekran Kartı 1660super-1660ti-1650de olabilir.
ThermalTake Kasa (attığı hikayede bu markaya benzettim)
Wd marka ssd
Bu arada sistem için baya f/p diye bahsediyor beklemede kalın.
Yazmayı unutmuşum sağol.Ram de belli oldu: goodram 16gb 3600mhz cl18
en iyi taktik ikinci stoğu beklemek ben aşırı rahat aldım 9 gibiVatanın hengamesinde sistem alabilen arkadaşlardan taktik bekliyorum
Rica Ederim.Yazmayı unutmuşum sağol.