- Tepki
- 336
- Konu Sahibi
Kötü demedim zaten direk banladı beklemezdim :dOna sorarsan çıkardığı tüm sistemler iyikötü diyeni banliyor zaten
![]()
Kötü demedim zaten direk banladı beklemezdim :dOna sorarsan çıkardığı tüm sistemler iyikötü diyeni banliyor zaten
![]()
Yeni düzeltme ASUS DUAL 1650 MİNİNİN KUTUSUNDADA VARMIŞ ODA OLABİLİR.Beyler yeni bir ayrıntı buldum.
2 gün önce paylaştığı storyde GPU TWEAK II ibaresi vardı.
Asusun kendi sitesinden baktım.
Sadece GTX 1660-1660Tİ kutularında o ibare var muhtemelen 1660Tİ geliyor.
Ama şaşırtma ihtimali de var çok değişken konuşuyor abdullah abi yarın göreceğiz.
İzin vermediler hocamBende demeye çalışıyorum bir türlü diyemedim inşallah kabul ederse alırım
Sen 2060'lı olanı kaçırdın mı?
2060'a mı yeni gelecek olana mı?İzin vermediler hocam
2060a, bu seferde bakalım deneyeceğim maks kaç kye çıkar2060'a mı yeni gelecek olana mı?
Dene hocam inşallah alabilirsin.2060a, bu seferde bakalım deneyeceğim maks kaç kye çıkar
AminDene hocam inşallah alabilirsin.
Bence 8.5 falan olur inşallah yani bende soracağım.
!!VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN!!
Yav kardeş gizeme gerek yok işte 1660ti veya super 12100f gerisi klasik zaten!!VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN!!
GTX SERİSİ VE 8K BANDI OLACAKMIŞ SİSTEM.
Nvidia diye biliyorumEkran kartı AMD olucak yüksek ihtimal
Valla kabul etmediler hocam beni peder dedi şuan biraz sıkışık bekleyeceğiz artık!!VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN!!
GTX SERİSİ VE 8K BANDI OLACAKMIŞ SİSTEM.
Valla O kadar showa F/P kralı demesinden sonra 8 k ya bu sistem çıkarsa komik olur PC Hocası 9K ya 2060 lı sistem çıkardı yakın zamanda. O çok daha iyiydii3 12100F
Asus dual gtx 1660ti
Asus h610m
Wd green 480 m2 ssd
Good ram 16 ram 3600Mhz
Thermaltake t25 550-650w
7999₺
Tahmin sadece ama favlayin boyle bir sistem gelecektir![]()
Bin₺ fark normal benceValla O kadar showa F/P kralı demesinden sonra 8 k ya bu sistem çıkarsa komik olur PC Hocası 9K ya 2060 lı sistem çıkardı yakın zamanda. O çok daha iyiydi
8 bantlarında olcak.i3 12100F
Asus dual gtx 1660ti
Asus h610m
Wd green 480 m2 ssd
Good ram 16 ram 3600Mhz
Thermaltake t25 550-650w
7999₺
Tahmin sadece ama favlayin boyle bir sistem gelecektir![]()
Hocam öyle deyince yok 200 stoklu 2 snde biten sistemleri göstermeyin bana diyor.Valla O kadar showa F/P kralı demesinden sonra 8 k ya bu sistem çıkarsa komik olur PC Hocası 9K ya 2060 lı sistem çıkardı yakın zamanda. O çok daha iyiydi
Bende alamıyorum artık bana bilgisayar hayalinden vazgeç dedi telefon bozulursa telefon alırız diyorValla kabul etmediler hocam beni peder dedi şuan biraz sıkışık bekleyeceğiz artık
Artık allahın izniyle ileride kendi paramızla8 bantlarında olcak.
Hocam öyle deyince yok 200 stoklu 2 snde biten sistemleri göstermeyin bana diyor.
Bende alamıyorum artık bana bilgisayar hayalinden vazgeç dedi telefon bozulursa telefon alırız diyor
Aynen yapacak bişey yok ya herşeyde bir hayır vardır.Artık allahın izniyle ileride kendi paramızla
Hocam o forumda çok zaman harcamış birisi olarak söylüyorum inanın hiç gerek yok.Ben o taraftan yazmadım zaten çok agresif konuşuyor bu kadarı çok fazla tekrardan hesap açıp içimi dökmeyi planlıyorum
Ben vermem.1660 Ti sisteme 8-8.5K verilir mi?