Türkiye'nin en iyisi diyor ama ne çıkar bilemiyorum kasa ventoGüzel bir sistem yapabilir onda sorun yok ama beklentiyi yükseltmemek lazım. Daha önce de böyle yapıp Rampage güç kaynağını övdüğü oldu.
Ben kasayı çıkaramadım. Eğer vento ise incehesaptan gelir büyük ihtimalle.Türkiye'nin en iyisi diyor ama ne çıkar bilemiyorum kasa vento
GAMİNG gen ile çıkarsa mükemmel olur onu diyebilirimBen kasayı çıkaramadım. Eğer vento ise incehesaptan gelir büyük ihtimalle.
Gaming gen bu kasayı kullanıyor ve yakın zamanda bu kasayı stoklarından kaldırdı herhalde bu sistem için.Ben kasayı çıkaramadım. Eğer vento ise incehesaptan gelir büyük ihtimalle.
Hocam adam sırf etkileşim için mining li kartlarını veriyor .dGüzel bir sistem yapabilir onda sorun yok ama beklentiyi yükseltmemek lazım. Daha önce de böyle yapıp Rampage güç kaynağını övdüğü oldu.
Ama DA genelde incehesap ile birlikte çalışıyor. Son zamanda olan incelemeler hep incehesap ile o yüzden öyle belirttim.Gaming gen bu kasayı kullanıyor ve yakın zamanda bu kasayı stoklarından kaldırdı herhalde bu sistem için.
Haklısın. Zamanında LHR kartlar kırıldı diye video atıp kendi kısalttığı link ile paylaşmıştı. Bizim yanımızda olanın böyle şeyler yapması bir değişik geliyor.Hocam adam sırf etkileşim için mining li kartlarını veriyor .d
Eğer dediği gibi ise sağlam bişey geliyor iyi bişey gelebilirGaming gen bu kasayı kullanıyor ve yakın zamanda bu kasayı stoklarından kaldırdı herhalde bu sistem için.