Donanım Performans arttirma

akınkbrs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gpu ve CPUya oc yapmayı düşünüyorum youtubede ilgili bı videosuna denk geldim o yüzden buraya geldim öncelikle bios güncellemesinden başlıyarak yardımcı olabilecek biri lazım bana Bir de işlemci ve anakartim oc destekliyor mu emin değilim formlardan baktım ama bazıları desteklediğini söylüyor bazıları desteklemediğini söylüyor Gigabytenin am3+ anakarti var ga-780t-d3L modeli CPU AMD FX 8120 8 çekirdek bı işlemci Ekran kartım GTX 1050 ti 2x 4 gb 128 bit 2x8 16 GB ram mevcut Ortalama pubg mobili kaldirsin istiyorum drop yemeden ama bazı sorunlar var belli ki sistem şuan hiç kendinde değil 10/2 performans alıyorum 10/10 almak istiyorum konu bu özetle Kule tipi sogutma ve SSD mevcut 550w power ile

Son düzenleme:

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Hocam konu OC değilde mobil oyunlarda emulatör kullanmıyormusunuz ?

KS

akınkbrs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam konu OC değilde mobil oyunlarda emulatör kullanmıyormusunuz ?
Evet kullanıyorum öncelikle alabildigimin en üst performansını almak istiyorum daha sonra bios ayarlarından sanallaştirmayi aktif edip alabileceğim en stabil FPSi almak istiyorum. Sistemi yenileyip ddr4 mb ye geçmeyi düşündüm işlemci MB ve ram fiyatları bı hayli pahalı olduğu için ortalama hesaplarıma göre 9 k 10 k bütçeyi buluyor. Elimde olan imkanlarla stabil bir sistem haline getirmeye çalışıyorum yapamazsam eğer mecbur sistemi değiştiricem..

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
O sistemle normal PUBG bile oynayabilirsiniz. Düşük performanstan şikayetçiyseniz o işlemcilerin çok ısındığını bildiğimden oyun içi sıcaklık değerlerini belirtmenizi rica ediyorum.

KS

akınkbrs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O sistemle normal PUBG bile oynayabilirsiniz. Düşük performanstan şikayetçiyseniz o işlemcilerin çok ısındığını bildiğimden oyun içi sıcaklık değerlerini belirtmenizi rica ediyorum.
Steam pubgyi oynuyorum zaten rahat da oynatıyor çok fazla drop yemeden. Yük bindiğinde 50-60 derece arasında sıcaklık alıyorum. Benim istediğim şey aslında cpunun 1050 ti yi yeterince besleyebilmesi o yüzden oc yapmayı düşündüm ancak daha önce deneyimim yok bu konu hakkında yardım istediğim konu da tam olarak bu

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Steam pubgyi oynuyorum zaten rahat da oynatıyor çok fazla drop yemeden. Yük bindiğinde 50-60 derece arasında sıcaklık alıyorum. Benim istediğim şey aslında cpunun 1050 ti yi yeterince besleyebilmesi o yüzden oc yapmayı düşündüm ancak daha önce deneyimim yok bu konu hakkında yardım istediğim konu da tam olarak bu
Hocam sanallaştırma teknolojisi emülatörlerde önemli diye biliyorum anakartınız gigabyte sanırım şu videoda bahsedilen özellik açıkmı kontrol edebilir misiniz?

KS

akınkbrs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim ana kart güncel değil sanırım sizinattiginiz video ile farklı gözüküyor öncelikle anakarti güncellemem gerek

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri