Donma Sorunu

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben Gta Sandandreas indirdim.Oyunu açıyorum oyuna başla diyorum.Sonrasında yeni oyun basınca oyun o şekilde donup kalıyor.Ben başka bir bilgisayarda denedim orada çalışıyordu.Sorun için yardımlarınızı bekliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=zlz...Iz3VIjlyrjV9pTr1wAlz9MeEr20hQyrwYyLVjxJ_yCPXc

Sorun bu videodaki ile aynı bu adam görev yöneticisi açıp oyunu kapatabiliyor.Ben onuda yapamıyorum.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 10 Ama Sorunu uzun uğraşlar sonucu çözdüm.Yinede İlgilendiğiniz İçin teşekkürler.

KS

Çağdaş Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle Oyunu Kaldırıp Tekrar Kurdum Ardından Oyunu Uyumluluk Ayarlarına Göre Ayarladım (Windwos 98 -Windwos Me Ayrıca Yönetici Olarak Çalıştıra tik attım.)Sonra ise Türkçe yama yapmıştım türkçe yamayı sildim(Bu Sorun Türkçe Yama Kaynaklı Olabilir).Son Olarak Yeni Oyuna Basmadan Önce Oyunda Ayarlara Girdim Ve Çözünürlük Ayarları 800x600 dı Onu En Yüksek Seviyeye getirdim ve Oyun Ayarlarında Birkaç ayarı kapatınca Oyunun Ayarlarını kaydetip Oyunu kapatıp açtım.Tekrar Girdiğimde Yeni Oyuna Tıkladım Ve Düzelmişti.

Konu ile alakası olmıyacak ama bana 1 tane kaliteli Virus programı önerirmisiniz ? (Trend Micro Internet Security 12.0 ----- AhnLab V3 Internet Security 9.0 ikisi arasında kararsız kaldım.Hangisi daha iyi veya yeni bir program önerirsenizde olur.) :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bitdefender ve Malwarebytes öneririm eğer Kaspersky denediyseniz bu 2 önerimi deneyin kaliteli ve hafif yazılımlardır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri