merhaba ben yeni kasalı pc aldım ve bir şey indirmeye çalışırken canım çıkıyor sabah 7.32 de gta v indirmeye koydum şuan toplam 1.34gb inmiş ne yapmam gerek ve ping desen yerinde durmuyor 900den aşağı değil
ping:247 download 1.40 upload:4.08 fakat ping 900 download 0 olarak gözüküyor heryerde (int yüzünden site daha yeni açıldı o yüzden bu saate kaldı)ugur.gozaydin' Alıntı:Download yaparken Ping yükselir o bir sorun değil. İndirme yaptığınız yazılım yani Epic veya Steam neyse artık onun ayarlarından olabilir ama öncesinde DW hızınıza bakmam gerekiyor. https://www.speedtest.net/ buradan hiçbir indirme işlemi yapılmıyorken test gerçekleştirin ve paylaşın sonucu bakalım nedir durum.
ugur.gozaydin' Alıntı:Download yaparken Ping yükselir o bir sorun değil. İndirme yaptığınız yazılım yani Epic veya Steam neyse artık onun ayarlarından olabilir ama öncesinde DW hızınıza bakmam gerekiyor. https://www.speedtest.net/ buradan hiçbir indirme işlemi yapılmıyorken test gerçekleştirin ve paylaşın sonucu bakalım nedir durum.
ugur.gozaydin' Alıntı:Download ve Upload 0 olarak sonuç alıyorsanız o işte cidden bir tuhaflık var.
Sağlayıcınız ile görüştünüz mü hiç hız sorunu var diye?
ugur.gozaydin' Alıntı:Download ve Upload 0 olarak sonuç alıyorsanız o işte cidden bir tuhaflık var.
Sağlayıcınız ile görüştünüz mü hiç hız sorunu var diye?
ugur.gozaydin' Alıntı:WiFi ile mi bağlı cihazınız? Sabit bağlantı ile deneyin.
ugur.gozaydin' Alıntı:Ağ kartı sürücünüz kurulu olmayabilir. Windows güncellemelerinden ağ sürücünüzün kurulu olması için güncellemelerinizi yapın. Eğer ağ kartı kurulmaz ise IOBit Driver Booster yazılımını kullanın yada anakartın sitesinden ağ kartı sürücünüzü kurup deneyin kablo ile.
ugur.gozaydin' Alıntı:Anakartınızın kendi sitesinden marka modelini yazın oradan Destek yani Support kısmından Sürücü güncellemeleri bölümünden Ağ kartı sürücünüzü indirip kurmayı deneyin. Kablo ile bağlandığınızda X veya Ünlem simgesi varsa sürücü sorununuz olabilir. Birde WiFi bağlantınızı kesip kabloyu deneyin.
Fatih:)' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Anakartınızın kendi sitesinden marka modelini yazın oradan Destek yani Support kısmından Sürücü güncellemeleri bölümünden Ağ kartı sürücünüzü indirip kurmayı deneyin. Kablo ile bağlandığınızda X veya Ünlem simgesi varsa sürücü sorununuz olabilir. Birde WiFi bağlantınızı kesip kabloyu deneyin.
asus tuf gaming x570+
ugur.gozaydin' Alıntı:Bakın size diyorum ki modem ile PC arasına kablo ile internet bağlayın. Yani anakart arkasındaki Ağ Kartı portunu kullanacaksınız. Eğer bu şekilde çalışmaz ise ağ kartınız kurulu değildir o durumda ise verdiğim sürücüyü kurup deneyin aynı işlemi.
ugur.gozaydin' Alıntı:Bakın size diyorum ki modem ile PC arasına kablo ile internet bağlayın. Yani anakart arkasındaki Ağ Kartı portunu kullanacaksınız. Eğer bu şekilde çalışmaz ise ağ kartınız kurulu değildir o durumda ise verdiğim sürücüyü kurup deneyin aynı işlemi.