DP HDMI Dönüştürücü Sorunu

denizsgndm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam Dostlar,

Geçtiğimiz Ay Yeni Bir Monitör Aldım Ama Ekran Kartımda Display Çıkışı olmadığı için HDMI Taktım oda 144Hz nin üstünü vermiyor ve arada 1 sn'lik görüntü kapatması oluyor.

Bu yüzden bugün Display Hdmı dönüştürücü aldım ve taktım takar takmaz bilgisayar kapalı olduğu halde işlemci fanının ışıkları kısık bi şekilde yandı ve bilgisayarı açtığımda görüntü vermedi biraz beklediğimde ise klavyenin ışıkları gitti kendiliğinden ve bir anda fanlar aşırı hızlanması başladı bende hemen söktüm fişlerini.

Bu neden oluyor ne yapmam gerekiyor ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Mustafa Kemal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Geçtiğimiz Ay Yeni Bir Monitör Aldım Ama Ekran Kartımda Display Çıkışı olmadığı için HDMI Taktım oda 144Hz nin üstünü vermiyor ve arada 1 sn'lik görüntü kapatması oluyor. Bu yüzden bugün Display Hdmı dönüştürücü aldım ve taktım takar takmaz bilgisayar kapalı olduğu halde işlemci fanının ışıkları kısık bi şekilde yandı ve bilgisayarı açtığımda görüntü vermedi biraz beklediğimde ise klavyenin ışıkları gitti kendiliğinden ve bir anda fanlar aşırı hızlanması başladı bende hemen söktüm fişlerini. Bu neden oluyor ne yapmam gerekiyor ?
piyasadaki dönüştürücülerin çoğu bozuk kanka

KS

denizsgndm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
piyasadaki dönüştürücülerin çoğu bozuk kanka
Bilmiyorum artık ama sonradan baktığımda dp tarafı normaldi ama hdmı tarafı aşırı ısınmıştı ve hâla anlayamadığım şey kasada elektrik olmamasına rağmen kabloyu takınca işlemci fanının ışıkları nasıl yandı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Selam Dostlar,

Geçtiğimiz Ay Yeni Bir Monitör Aldım Ama Ekran Kartımda Display Çıkışı olmadığı için HDMI Taktım oda 144Hz nin üstünü vermiyor ve arada 1 sn'lik görüntü kapatması oluyor.

Bu yüzden bugün Display Hdmı dönüştürücü aldım ve taktım takar takmaz bilgisayar kapalı olduğu halde işlemci fanının ışıkları kısık bi şekilde yandı ve bilgisayarı açtığımda görüntü vermedi biraz beklediğimde ise klavyenin ışıkları gitti kendiliğinden ve bir anda fanlar aşırı hızlanması başladı bende hemen söktüm fişlerini.

Bu neden oluyor ne yapmam gerekiyor ?
Aldığınız dönüştürücü sıkıntılı çıkmış. Zaten ilk taktığınızda sistem kapalı halde bile bir kısa devre yaptırıp ışıklara tepki verdirmesinden anlamanız gerekirdi. Ürünü değiştirin ve görüntü kablonuzun sağlam olduğundan emin olun.

KS

denizsgndm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Aldığınız dönüştürücü sıkıntılı çıkmış. Zaten ilk taktığınızda sistem kapalı halde bile bir kısa devre yaptırıp ışıklara tepki verdirmesinden anlamanız gerekirdi. Ürünü değiştirin ve görüntü kablonuzun sağlam olduğundan emin olun.
Tamam hocam çok teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri