DPC_WATCHDOG_VIOLATION (Mavi Ekran)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reuges

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yaklaşık üç gündür başlıkta yazdığım sorun ile karşılaşıyorum. Bilgisayarımda video izlerken veya oyun oynarken bir anda donuyor 10-15 saniye sonra da mavi ekran hatası alıyorum. 
  Bilgisayara format attım, sistemi SSD'ye kurdum hata aldım. Sonra HDD'ye kurdum yine hata aldım. Ramleri tek tek denedim yine olmadı, en son internette araştırdım ve oradaki çözümleri denedim ama hala aynı hatayı alıyorum. Bu sorunum için yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

minidump dosyalarım; https://drive.google.com/drive/folders/1ajP7l-8QG_R_4HCN-BfDHaG4bs95z8W-?usp=sharing

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ekran kartı hatası gibi duruyor. Windows 10 en son sürüme güncelleyin sistemi. Eğer zaten böyle ise ekran kartınızda bir sorun var gibi duruyor. Sürücü derdim ama format atmışsınız sürücü olamaz. Size tavsiyem sistemi farklı bir ekran kartı ile deneyin.

KS

reuges

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ekran kartı hatası gibi duruyor. Windows 10 en son sürüme güncelleyin sistemi. Eğer zaten böyle ise ekran kartınızda bir sorun var gibi duruyor. Sürücü derdim ama format atmışsınız sürücü olamaz. Size tavsiyem sistemi farklı bir ekran kartı ile deneyin.

Bende bundan şüpheleniyordum. Ekran kartıma reballing işlemi yapılmıştı 1 sene önce falan demek ki tekrar sorun çıkarmaya başlıyor. Teşekkür ederim cevabın için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri