Dragon Center Fps düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet Ümit Bayram

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba , geçen günlerde nasıl bir şeymiş diye denemek için dragon center yükledim. Ayarları biraz kurcaladım, nasıl olsa msi birşey olmaz diye. Fakat bilgisayarda herşey ters gitmeye başladı . Mesela afterburnerda mhz sabitken oynamaya başladı. sıkıntı değil dedim zaten oyunlarda yükseliyor geri dedim. Ama beni rahatsız etti tabiki. Sonra en çok rise of tomb raider oyununda ultra ayarlarda hiç kasmadan oynarken programı indirdikten sonra fps 50 den nadiren yukarı çıkmaya başladı. az olsada apex,doom gibi oyunlardada fps kaybi gördüm. Lütfen yardım edin pcmi alalı 2-3 ay oluyor pcmin bozulmasını istemiyorum :((

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Dragon Center uygulamasında frekans ve fan devrini ayarlayan bir ayar var onu kullandıysanız frekanslar ve genel performans düşmüş olabilir. Fan ayarı gibi görünüyor teması ama işlemciyi frekans odaklı etkileyen bir ayar. Bir kontrol edin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ara yüzünü tam bilmiyorum değişmiş midir nasıldır ama aşağıdaki resimdeki gibi bir yer.

vga-creator-mode.jpg

KS

Ahmet Ümit Bayram

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]extreme ayarları bütün hepsini denedim önceden afterburnerda mhz değerleri sabit gpu:1530 mem:4001 mhz de sabitti fakat programı yükleyince 300 gpu 400 mem. gibi bir değere düştü kısacası bütün herşeyi bozdu uygulama[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ekran kartına dokunmuyor bu yazılım diyebiliyorum. MSI Afterburner yazılımının ayarlarını reset tuşu var böyle yuvarlak OK işareti ona basıp Onay işareti ile onaylayıp deneyin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Format atmaya gerek yok ya. MSI AF ve Dragon Center yazılımlarını CCleaner yazılımı ile silin ve sistemi yeniden başlatın ve böyle deneyin. Ne yaptığınızı tam olarak anlayamadım ki net yardımcı olamadım o yüzden.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sisteme yazılım bazlı bir şey yapmış olmalısınız ki onu tersine çevirmek için ya yazılım ayarlarını sıfırlayacaksınız yada yazılımları sileceksiniz. Deneyip sonucu yazarsınız.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Resim olarak kendi sisteminizden bir konum paylaşmışsınız bu şekilde bir sisteme bağlanıp bir şey görmemiz mümkün değil. Resminizi bir sunucuya yükleyin google drive veya resimler yada bir başka siteye ve link paylaşın bizimle.

Sistem geri yükleme işlemi döndüğünüz tarihte sistemdeki ayarlar yazılımlar ne durumdaysa o hale geri döndürür sistemi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O tarihler sisteminizi döndürebileceğiniz tarihler. Açıklamadaki yazılım ise o tarihte en son hangi yazılımı kurmuşsunuz onun isimleri. Tür kısmı ise o yazılım o tarihe dönünce ne olacak onu belirtiyor. Siz sorunu ne zaman yaşamaya başladıysanız o tarihin öncesine dönün yeterlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri