Arkadaşlar realtek driverini yükledim msi centerdan sonra ses gelmemeye başladı jak çıkar tak yaptım kulaklık kablo çıkar tak yaptım olmadı yardım oyundayım şuanda
Sistemi güncelleme sonrası yeniden başlattınız mı?Arkadaşlar realtek driverini yükledim msi centerdan sonra ses gelmemeye başladı jak çıkar tak yaptım kulaklık kablo çıkar tak yaptım olmadı yardım oyundayım şuanda
Yok kapattım hocam direkt windows güncellemesini yapıpSistemi güncelleme sonrası yeniden başlattınız mı?
hocam sına dediğim zaman ses geliyor diğer uyglardan ses gelmiyorDoğru ses sürücüsünün kurmadı mı acaba diye düşündüm ama kontrol ettiniz mi Ses Denetim Masası üzerinden?
Uygulama ayarlarını kontrol edin o halde. Birde Windows Ayarları > Gizlilik > Mikrofon kısmından uygulamaya izin veriliyor mu kontrol edin.hocam sına dediğim zaman ses geliyor diğer uyglardan ses gelmiyor
ayarladım hocam yeniden başlattım bişiler yaptım oldu teşekkürlerUygulama ayarlarını kontrol edin o halde. Birde Windows Ayarları > Gizlilik > Mikrofon kısmından uygulamaya izin veriliyor mu kontrol edin.