Driveri yüklüyorum ama açamıyorum

Nazmi Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Maousa driveri yüklemeye çalışıyorum ama yükleniyor açılırken yüklediğim şeye tıklıyorum tekrar aynı siteye atıyor ve tekrar yüklüyor bu şekilde bi döngüye giriyorum sadece bi driverde bu sıkıntı yok aynı sıkıntı ney yüklesem aynı şeylerdede oluyor tekrardan kendini yüklemeye başlıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşletim sistemin nedir? Kurmaya çalıştığın yazılımın adını ve kullandığın mouse belirtir misin?

KS

Nazmi Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hiper kratos v20 driveri
win 7 pro
ama sadece bu driver için değil şu anda ne indirsem aynı şey oluyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tüm sürücülerde yapıyorsa sistemde virüs veya zararlı yazılım olabilir hepsine bir çözüm önerim yok ESET / KASPERSKY Total Security bunlardan birisini kur ve tarat bir sistemi bu dediğin olayın başka bir açıklaması bende yok. Virüs bulursa sil tabi Windows zarar görebilir silince virüsü en temel çözüm format olacaktır.

KS

Nazmi Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yükleyemiyorum işte sıkıntı orada. :D Bana formatsız cözüm lazım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Nazmi Yavuz' Alıntı:
Yükleyemiyorum işte sıkıntı orada. :D Bana formatsız cözüm lazım.

Argo kelimeler kullanmak yasak forumda yazını düzenledim ve şimdilik sadece yazılı uyarıyorum bir dahakine ceza alırsın dikkatli olmanı tavsiye ederim yorum yazarken. Çözüm önerisine gelirsek antivirüs bile kuramıyorsan sisteme formattan başka deneyebileceğin sadece bir çözüm yolun var ki oda işe yaramayabilir. Sistem geri yükleme yapabilirsin bu sorun ne zamandan beri var tarihini hatırlıyorsan o tarihe sistemi geri alabilirsin. NOT: yüklü tüm yazılımların, oyunların vs. kurulu program benzeri her şey silinir haberin olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri