Düşük Download, Yüksek Upload Sorunu!

furyturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evimde 35mbps internet var. Telefondan hız testi yaptığım zaman, 40 civarı download, 6 civarı upload sonucu çıkıyor. Fakat PC üzerinden yaptığım zaman 8 download, 6 upload sonucu alıyorum. Sebebini öğrenmek istiyorum. Anakartım Biostar H310MHP

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ağa WiFi üzerinden mi bağlı PC yoksa kablolu mu? Eğer WiFi ise kablolu deneyin. Telefondaki kadar iyi bir alıcı olmayabilir bilgisayardaki alıcı.

Eğer kablolu ise H310MHP bu verdiğim linkten On-Board LAN adlı sürücüyü indirip kurun. Ayrıca BIOS güncellemeniz varsa aynı bağlantıdan BIOS güncelleme dosyanızı indirip güncellemesini yapın. Eğer BIOS güncellemesini bilmiyorsanız aynı yerde bir PDF anlatım var.

KS

furyturk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ağa WiFi üzerinden mi bağlı PC yoksa kablolu mu? Eğer WiFi ise kablolu deneyin. Telefondaki kadar iyi bir alıcı olmayabilir bilgisayardaki alıcı.

Eğer kablolu ise H310MHP bu verdiğim linkten On-Board LAN adlı sürücüyü indirip kurun. Ayrıca BIOS güncellemeniz varsa aynı bağlantıdan BIOS güncelleme dosyanızı indirip güncellemesini yapın. Eğer BIOS güncellemesini bilmiyorsanız aynı yerde bir PDF anlatım var.

PC kablo ile bağlı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri