Dusuk Fps Ve Fps Drop

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
selamlar oyunlarda yeterli fps alamiyorum ve drop yiyorum gibi hissediyorum kisaca acikliyim ;

3/4 ay once hazir bir sistem aldim, zaman icerisinde parcalarini degistiriyorum.

Sistemim 5060(8gb) i5 14400f, anakart h610mk, 1x16 5600mhz cl36,1tb ssd, 600watt msi psu.

fps degerlerim; cs2 ve valorant(180/200ort.) dusuk geliyor hatta cs2 de ölüm maci modunda biraz kasıyor

arc raiders ve gta 5 online frame generation 4x ile 250fps ortalama aliyorum ama oyun 5/10 saniyede bir takiliyo gibime geliyo hatta bildiginiz takılıyo ,yani fps drop yiyorum.çok canimi sıkıyor bu durum. diğer oynadığım oyunlarda da ayni mesela bf2042 ve bf1 oynuyorum 90fps veriyor kasıyor hatta bazı haritalarda.

tlou da ayni sekilde kasmalar oluyo.

yani ozetle ozellikle cs valoda fps neden dusuk ve ya arc raiders gibi oyunlarda neden drop yiyorum. yardimci olursaniz cok sevinirim.

birde allah izin verirse yazın 7800x3d ve ona uyumlu 10k bandinda bi anakarta gecmeyi dusunuyorum bana f/p yuksek fps verecek ddr5 islemci ve anakart onerebilir misiniz.

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
bios güncel mi ? biostan xmp açık mı ? biostan resizable bar açık mı ?

öncelikle bunlara bir bakalım sonrasınıda yazarım

KS

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
bios güncel mi ? biostan xmp açık mı ? biostan resizable bar açık mı ?

öncelikle bunlara bir bakalım sonrasınıda yazarım
bunlarin ne oldugu hakkinda hicbir fikrim yok aksam arastirip bakicam nasil yapildiginda tesekkur ederim

Sıcaklık değerleri nedir , hangi soğutucuyu kullanıyorsun ?
coolermasterin 92mm lik bir kule sogutucusu 60 in uzerine cikmiyo 100% kullanimda ayni sekilde ekran kartida

Son düzenleme:

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
bunlarin ne oldugu hakkinda hicbir fikrim yok aksam arastirip bakicam nasil yapildiginda tesekkur ederim

coolermasterin 92mm lik bir kule sogutucusu 60 in uzerine cikmiyo 100% kullanimda ayni sekilde ekran kartida
rica ederim.

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
kardeşim öncelikle sevmediğin durumların tez zamanda çözülmesini dilerim.

bugün 2k çözünürlükte orta grafik detay ayarlarıyla epeyce online cs2 oynadım. fps 140 ile 200 arasında değişti stuttering hiç görmedim. evet mükemmel bir fps değil ama bu yönden oyun kalitemi etkileyecek bir durum oluşmadı. daha hassas bir fareye ihtiyaç duyuyorum gibi geldi. hile yaparmışçasına oynayanlar genelde ping yönünden avantajlı fiber altyapısı güçlü/geniş ülkelerden olanlar. şuan cs2 de hile yapan çokmu bilmiyorum ama varsa onunda etkisi olası.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri