E-Spor İçin Kablosuz Mouse & Mousepad Önerisi (18 Ağustos 2022)

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Selam arkadaşlar,

Sınırsız bütçe ile e-Spor için üretilmiş Custom mouse tamamen FPS odaklı bir mouse ve mousepad arıyorum "Ninjutsu Katana Superlight" ve "Razer Viper V2 Pro" bulabildim, farklı mouse varsa bunlardan daha iyi önerileriniz var ise yazarsanız çok makbule geçer.

Mousepad olarak endgame var bildiğim kadarı ile fakat daha farklı bir mousepad görmedim lütfen bilindik mousepad markalarını steelseries zowie vb. gibi markaları önermeyin hepsini denedim istediğim verimi alamadığım araştırabildiğim sadece endgame oldu ondan daha iyi bir mousepad biliyorsanız onuda yazarsanız çok makbule geçer teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Razer Viper V2 Pro oldukça iyidir. Alternatif öneri yapmam gerekirse Glorious Model O ve Model D bakabilirsiniz mouse olarak. Mousepad olarak söylediğiniz markalardan verim alamadıysanız başka marka önerisi yapmam doğru olmaz benim.

KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Razer Viper V2 Pro oldukça iyidir. Alternatif öneri yapmam gerekirse Glorious Model O ve Model D bakabilirsiniz mouse olarak. Mousepad olarak söylediğiniz markalardan verim alamadıysanız başka marka önerisi yapmam doğru olmaz benim.
Hocam custom mousepad statüsünde dediğim markadan daha bildiğiniz veya bilenler varsa tabi ki yazabilir mouse konusunda ise Viper V2 Pro Glorious Model O'dan baya iyi hocam :D Üst segment olarak custom yapsan şu mouse FPS'te çok verimlidir tarzı ya da şu mouse alsan ondan daha iyi bir performans verir tarzı bilgili arkadaşlar satın almış deneyimlemiş arkadaşlar varsa fikirlerini edinmeyi çok isterim..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hocam custom mousepad statüsünde dediğim markadan daha bildiğiniz veya bilenler varsa tabi ki yazabilir mouse konusunda ise Viper V2 Pro Glorious Model O'dan baya iyi hocam :D Üst segment olarak custom yapsan şu mouse FPS'te çok verimlidir tarzı ya da şu mouse alsan ondan daha iyi bir performans verir tarzı bilgili arkadaşlar satın almış deneyimlemiş arkadaşlar varsa fikirlerini edinmeyi çok isterim..
Modifiye edilebilir bildiğim başka ürün yoktu. Zaten Grorios markasının da modifiye parçaları yurtdşından satılıyor.

Mousepad olarak yurtdışında biraz araştırma yaptım tercih edilen ürünleri bırakıyorum.

Ktrio Large
Artisan Ninja FX Shidenkai
LOGITECH G640
Corsair MM1000 - Sert yüzey diye tercih ediliyormuş.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri