egzoz fan öneri

yemrebkdas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
arkadaşlar selam. kasaya takmak icin bu 2 model arasında kaldım. arka ızgaraya 1 üst ızgaraya 2 tane olacak şekilde egzoz fan olarak takacağım
siyah 47cfm 30db 1.6basinc
beyaz 62cfm 27db 2.5basinc
aynı fiyata öneriniz var mi veya hangisi iyi
ayrıca egzoz fan olarak isimi gorur
IMG_20220914_235854.jpg
IMG_20220914_235807.jpg
dimi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Beyaz olan daha iyi soğutuyor ve daha az ses çıkarıyor o daha mantıklı. Ürünlerin fiyatları ne bilmiyorum ama yanında kontrolcü de geliyor güzel olur bence.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Siyah olanların aynısını ben kullanıyorum. Görsellik olarak ve kasa fanı olarak gayet güzel bir fan. Sadece sıvı soğutma için yeterli değil. Malzemesi harika. Böyle ele gelen oturaklı bir fan ve halkalarının da fan ledlerinden ayrı bir döngüye sahip olması görsel bir şölen diyebilirim.. Aslında çok müthiş ses farklı yok ama hava üfleme farkı baya var. O nedenle beyaz olanını öneriyorum ben de. Siyahı da alsan pişman olmazsın ama beyazın hava üflemesi gerçekten çok daha iyi.

KS

yemrebkdas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Beyaz olan daha iyi soğutuyor ve daha az ses çıkarıyor o daha mantıklı. Ürünlerin fiyatları ne bilmiyorum ama yanında kontrolcü de geliyor güzel olur bence.
fiyatlari 900tl civari ikisi de. biraz kozmetik bir sorum olacakti, kasam simsiyah ve diğer fanlar da kasa ile gelen simsiyah. beyazlar sırıtır mı? beyazlarin siyah olanlarında stok kalmamis :)

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Eğer kasan benimki gibi aydınlıksa sırıtacaktır. Kasa önü olsa o kadar görünmezler ama egzoz olarak direkt gözünün önünde olacaklar. Bak ben sana Halo'nun nasıl göründüğünü paylaşayım. Sen karar ver. Ben hiç memnuniyetsiz değilim. Hatta biraz belki soğutma performansından kısmayı göze alarak sıvı soğutucumun fanlarını takmak yerine yine Halo fanları taktım radyatöre :D

20220507_221243.jpg

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri