Ekran Arada Pır Pır Ediyor

Lustral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Başlıkta mevzuyu tam anlatamadım. Bazı sitelere girdiğimde ekran da pır pır oluyor kararıyor. Siyah kalmıyor. Fotoğraf çekiyormuş gibi saliselik bir durum. İşgillendim 4 defa derinlemesine tarama yaptım (Yasal lisanlı Webroot kullanıyorum.) fakat hiç bir şey çıkmadı. Ayrıca belirtmeliyim ki sorunumun donanımsal olduğu kanısında da değilim. Bir kaç web sitesine girdiğimde bu durum ile karşılaşıyorum. Bu web siteleri öyle düşük sitelerde değil. (Facebook, Turkcell, Amazon) Acaba eklentilerde mi bir sorun var? (Webroot Filtering Extension, IDM, Adblock, No Coin)

Not:Bu durum web sitelerine ilk girişlerimde oluşuyor.

KS

Lustral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Bende yazılımsal olduğunu düşünüyorum ancak sorununuz u pek anlayamadım

Nasıl diyeyim Turkcell'in sitesine giriyorum sanki ekran göz kapaklarını açıp kapatıyor. En yakın anlatma biçimi şu olabilir, eski tip kameralarda video çektiğimizde kayıt çerçevesine giren tüplü televizyon kayıtta gidip geliyormuş gibi oluyor ya saliselik o tipte bir şey. Yene anlatabildiğimi pek sanmıyorum ama  :D :D :)

KS

Lustral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
:D hocam elinizde başka monitör varmı acaba onla bir deneseniz

Yok hocam yene aynı. Hani oyuna falan giriyorum, film izliyorum, haber okuyorum sorun yok. Ama bu sitelere bilgisayarı açtıktan sonra ilk girişlerimde hep aynı durumla karşılaşıyorum. ::)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
No Coin ve AdBlock bunları devredışı bırak ve bir daha denesene bende özellikle NoCoin eklentisindede buna benzer bir sorun olmuştu sonrasında kaldırdım ve sorun çözüldü bir dene belki işe yarar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri