Ekran gidip gelmesi ve bilgisayarı yeniden baslatması

EnesA26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bilgisayarimda hiçbir problem yoktu. Ekran kartım rx 570 AMDden güncelleme geldi guncelledim bir problem yoktu bugün bilgisayarı kullanırken ekran bir anda donuyor sonra gidip geliyor en sonundada bilgisayarı yeniden baslatiyor güç kaynağı yetmediği için olabilirmi? Güç kaynağı 300w ekran kartı minimum gereksinimi kutuda 500w yazıyor ama bugüne kadar hiçbir problem yoktu. Nasil düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim  :(

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Daha öncesinde sorun yoktu ve sonradan olduysa PSU arızası olabilir. Büyük ihtimalle güç yetersizliği yaşıyorsunuz. Ekran kartı ayarlarından güç kullanım değerini kademe kademe düşürüp deneyin. Bir yerde artık sorun olmamaya başlarsa yeni bir PSU almanız gerekebilir.

KS

EnesA26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Daha öncesinde sorun yoktu ve sonradan olduysa PSU arızası olabilir. Büyük ihtimalle güç yetersizliği yaşıyorsunuz. Ekran kartı ayarlarından güç kullanım değerini kademe kademe düşürüp deneyin. Bir yerde artık sorun olmamaya başlarsa yeni bir PSU almanız gerekebilir.

Merhaba Kaç W psu almam gerekir ekran kartı kutusunda 500w yazıyor ama sadece ekran kartı içinmi 500w gerekli yada 500w psu alsam yetermi bir fikrim yok yardımcı olursan sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Tüm sistem için 500W rahat bir kullanım için yeterli olur anlamında o değer. Ben size tam sistem bileşenlerinizi yazarsanız ve bütçenizi belirtirseniz yardımcı olurum ürün konusunda.

KS

EnesA26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Tüm sistem için 500W rahat bir kullanım için yeterli olur anlamında o değer. Ben size tam sistem bileşenlerinizi yazarsanız ve bütçenizi belirtirseniz yardımcı olurum ürün konusunda.
biraz geç gördüm kusura bakmayın. 
anakart : asus h110m-d
ekran kartı : rx570 4gb 
işlemci: i5 6400
ram : hyperx 8gb ram
aerocool 500w vx plus sipariş ettim sizce işimi görürmü yada iptal edip başka bir psumu alayım

[img=1024x80]https://hizliresim.com/iGS6RL[/img]

Birde amd denetim masasında hep böyle uyarı geliyor buda psu ile alakalımıdır?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sertifikalı biraz daha kaliteli iç bileşenleri olan bir ürün alsaydınız iyi olurdu. Ben o yüzden sizin sisteminizi ve bütçenizi öğrenmek istemiştim ki size iyi bir ürün önerisi yapacaktım. Bu sistem için önerdiğim bir PSU almamışsınız.

KS

EnesA26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sertifikalı biraz daha kaliteli iç bileşenleri olan bir ürün alsaydınız iyi olurdu. Ben o yüzden sizin sisteminizi ve bütçenizi öğrenmek istemiştim ki size iyi bir ürün önerisi yapacaktım. Bu sistem için önerdiğim bir PSU almamışsınız.

Sistemde bir problem yaratır mı aldığım PSU?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri