Ekran karıncalanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercan Kılıç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler eski model masaüstü bilgisayarıma bu aralar meşhur olan oem rx 460 2gb ekran kartı aldım monitörüm eski model VGA girişli bir monitör haliyle n11 den 25 liraya hdmı to VGA dönüştürücü aldım ve sisteme monte ettim ilk gün sorunsuz kurulumları yapıp oyun oynadım film izledim. 2.gün pubg oyununu emülatör den oynarken ekran birden karıncalarndı(hani TV ilk açıldığında karıncalanma olur ya ona benzer) ve sistemi kapatıp açmadan da gelmiyor acaba neden oluyor bu ekran kartı mı arızalı yoksa dönüştürücü ucuz diye dandik o mu arıza çıkarıyor yardımcı olursanız sevinirim sistem özelliklerim
Asusp5b anakart
DDR2 8gb 800mhz ram
RX 460 ekran kartı
İntel core Q6600 işlemci
Noc 21 inch VGA çıkışlı monitör
Hdmı to VGA dönüştürücü

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Dönüştürücüden kaynaklı olma ihtimali çok yüksek hocam. Bende aynı sorunu yaşamıştım. Bilgisayarı birde TV ye takıp denermisiniz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kullandığınız aparat elektronik sinyal alıyor olabilir. Kalitesi ürünlerde veya hatalı ürünlerde bu tarz sorunlar olur. Değiştirmeyi deneyin başka bir alternatifiniz şuan için yok.

KS

Ercan Kılıç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan ekran ayarlarını biraz düşürdüm şimdilik sorun düzeldi ama yine de TV de de deneyeceğim acaba önerebileceğibiz yüksek çözünürlük aktarabilecek hdmı to VGA dönüştürücü var mı varsa link paylaşımda Oz sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri