EKRAN KARINCALAŞMASI YARDIIM

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar kütahyada üni okuyorum eskişehire geldim 15 tatilde pc yi de getirdim (masaüstü) geldiğim günden beri bilgisayar ile uğraşıyorum şu sorunu çözemedim yapmadığım değştirmediğim parça kalmadı yardım edin: D

ekranda aşırı karıncalaşma var, benim yaptığım çözümler;

1- monitörü değiştirdim yine aynı düzelmedi (evde ki televizyonu taktım sorunum düzeldi bilmiyorum ne farkı var girişleri aynı ama televizyonu takamam) -- (yeni taktığım monitör düzgün çalışıyor başka pc de denendi benimkinde çalışmıyor..)

2- VGA Kablosu aldım 0dan taktım düzelmedi

2- işlemci aldım değişmedi

3- işlemci soğutucusu aldım değişmedi,

3- ram aldım değişmedi

4- ekran kartını çıkardım kasadan onboard da ki ekran kartına taktım vga yı yine aynı sorun var

1 haftadır yoruldum pc ile uğraşmaktan yardımlarınızı bekliyoruuuuuuuuuuuuum 

KS

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
UzmanPC' Alıntı:
Yanlış anlamadıysam yeni monitorde sorun çözüldü mü
Ekran resmi çekip yükleme şansın var mı

yok hocam salon daki televizyonu denedim sorunum çözüldü ama pc monitör üne takınca olmuyor televizyonu da pc ye takamıyorum izleyen oluyor, monitörlerin ikiside sağlam ama karıncalaşıyor prizden şüpheleniyorum ama napıcağımı bilmiyorum

hocam telefon kamerasıyla denedim de belli olmuyor fazla. Ekranda küçük dalgalanmalar, ve karıncalaşmalar oluyor

KS

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam 2 tane monitor var elimde 2 sinide baska pc de denedim 2 side normal olarak calisiyor benim bilgisayar da karincali gosteriyor baska pc de normal

KS

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam win xp yukledim, win 7 yukledim degisen bisey olmadi bios ta da karincalanma oldugu icin yazilimsal degil bence donanimsal ama hangi parca bozuk bilmiyorum elektrik akimindan 3 lu prizden topraklamadan filan supeleniyorum ama ne yapicagimi bilmiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Monitör için başka bir elektrik kablosu kullanmayı deneyin birde Windows sürümünüzü söylermisiniz. Eğer sorun çözülmez ise format atın.

KS

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Monitör için başka bir elektrik kablosu kullanmayı deneyin birde Windows sürümünüzü söylermisiniz. Eğer sorun çözülmez ise format atın.

hocam kasanın elektrik kablosunu monitöre taktım monitörünün kini kasaya kasa yine çalıştı monitörde aynı sıkıntı devam etti, formatladım 2- 3 kere hatta windows 7 kullanıyordum xp yükledim olmadı sonra yine 7 yükledim 0 dan yine olmadı

UzmanPC' Alıntı:
çok tuhaf bir durum dostum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım

sorma kardeşim kafayı yicem ya sorunu bulsam en güzelinden o donanımdan alıcam ama herşeyi denedim hiç bir parçada sıkıntı yok pc nin

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
kemalavcu' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

hocam kasanın elektrik kablosunu monitöre taktım monitörünün kini kasaya kasa yine çalıştı monitörde aynı sıkıntı devam etti, formatladım 2- 3 kere hatta windows 7 kullanıyordum xp yükledim olmadı sonra yine 7 yükledim 0 dan yine olmadı

UzmanPC' Alıntı:
çok tuhaf bir durum dostum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım

sorma kardeşim kafayı yicem ya sorunu bulsam en güzelinden o donanımdan alıcam ama herşeyi denedim hiç bir parçada sıkıntı yok pc nin

Yorumunuzu Düzeltebilirmisiniz  :) Monitör kaç p ?

KS

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam monitorde sikinti yok ya dukkanda kullandigim monitoru getirdim eve o da karincsli goster di kac p ne demek nasil bakılır bilmiyorum >:D

Bizim elektrik de dalgalanma olabilecegini soylediler baska bi forumda ayin 15inde pc yi geri goturucem kutahyada ki ögrenci evine orda calisirsa sorun elektrik te demektir

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
kemalavcu' Alıntı:
Hocam monitorde sikinti yok ya dukkanda kullandigim monitoru getirdim eve o da karincsli goster di kac p ne demek nasil bakılır bilmiyorum >:D

Bizim elektrik de dalgalanma olabilecegini soylediler baska bi forumda ayin 15inde pc yi geri goturucem kutahyada ki ögrenci evine orda calisirsa sorun elektrik te demektir

sonuçları bekliyoruz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri