ekran kartı video izlerken 23 kullanıyor sonra googledan çıkıyorum anlık 100 ünü kullanıyor sonra 0a düşüyor
sizce bu normalmi
sizce bu normalmi
Yaparım hangi ayarlarda yapayımstres testi yapıp sıcaklıklarını paylaşır mısın?
anormal bir şey varsa orda belli olur
hocam 10dakika test yaptım sonra escye bastım ama sonuç ekranı çıkmadı1920x1080 yapsan yeterli
furmarkhangi uygulamayı kullandın
en az 27 en fazla 76 derece gösteriyordu ama 75 dereceydi çoğu zamantesti yaparken eşzamanlı gösteriyor zaten orda sıcaklıklar ile fps'i
Ekli dosyayı görüntüle 15326
sol üstteki gibi aşağıda da sıcaklık gözüküyor zaten
1080p 8xmsaa ortalama 49 fps vardıtesti yaparken eşzamanlı gösteriyor zaten orda sıcaklıklar ile fps'i
Ekli dosyayı görüntüle 15326
sol üstteki gibi aşağıda da sıcaklık gözüküyor zaten
tamam sıcaklıklar normal bu %100ü görev yöneticisinde mi gördün?en az 27 en fazla 76 derece gösteriyordu ama 75 dereceydi çoğu zaman
evettamam sıcaklıklar normal bu %100ü görev yöneticisinde mi gördün?
kaspersky ile yapmıştım bir kaç gün önce bir şey çıkmadı ama indirilenlerde böyle bir dosya var bunun virüs olup olmadığını bilmiyorumorası tam doğru göstermiyor zaten üstelik anlık olarak kullanım artışı %100 olması çok extrem şeyler olması lazım. içinin rahat etmesi için birde antivirüs taraması yap bazı yazılımlar var senin bilgisayarın üzerinden mining yapan ama düşük şans tabi
Benim kaspersky lisansı bitmiş alamıyorum o yüzden başka hangi antivirüsü önerirsindosyayı direk karantinaya al
Normal. Görev yöneticisinde öyle gözüküyorsa normal bir şey. Mesela görev yöneticisini açtığında da işlemci kullanımı anlık pik yapar sonra düşer. Ekran kartında da normal bir anlığına çıkıp düşüyorsa. Bende de oluyor.ekran kartı video izlerken 23 kullanıyor sonra googledan çıkıyorum anlık 100 ünü kullanıyor sonra 0a düşüyor
sizce bu normalmi