Ekran Kartı Ayarları Hakkında

KS

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Üst tarafı 360mm destekli istediği belirtiği için dedim
Hocam peki alttaki sorduğum soruya cevap verebilir misiniz? Birde bu GTA5'de ekranı aşağıya falan çevirirken araba vs. kullanırken üst taraf bulanıklaşıyor bunu nasıl düzeltebilirim hangi ayarı açmam veya kapatmam lazım?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Teşekkürler instagramda kasamodifiyem diye bir sayfa var şuanki kasamın ön panelindeki camı çıkartabilsem oraya mesh bir 3d baskı yaptıracağım ama yapıştırıldığı için çıkmıyor camcı vs. çıkartabilir gibi gözüküyor onada güvenemiyorum. Eğer otomatikte kullanırsam fanları manuelde yani ağır oyunlarda camı açacağım gibi gözüküyor :D
sıcak hava tabancası ile bileşenleri çıkarıp yapıştırıcıyı eritebilirsin zarar vericeğini sanmam o daha az maliyetli olur düşün istersen

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,456
Hocam peki alttaki sorduğum soruya cevap verebilir misiniz? Birde bu GTA5'de ekranı aşağıya falan çevirirken araba vs. kullanırken üst taraf bulanıklaşıyor bunu nasıl düzeltebilirim hangi ayarı açmam veya kapatmam lazım?
O konuda bilgim yok bence kapatma sana eksisi olmaz

KS

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
O konuda bilgim yok bence kapatma sana eksisi olmaz
Hocam çalışıyorda kapatınca bu ayarları yaptıktan sonra kasanın camı titriyor sanırım ekran kartının fanlarının vurduğu hava yüzünden bir ses geliyordu bende karttan geliyor sandım fanlar çalıştığı için camı elimle tutunca ses kesildi.

GTA5'de 65 dereceyi geçmiyor ben biraz ayarlarla oynama yaptım bu şekilde şuan durum.
1676717781951.png

Gelen ses her ne kadar karttan olmasada kasanın camına yaptığı hava basıncından korkuttu beni bu kadar güçlü çalışması :D

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,456
Hocam çalışıyorda kapatınca bu ayarları yaptıktan sonra kasanın camı titriyor sanırım ekran kartının fanlarının vurduğu hava yüzünden bir ses geliyordu bende karttan geliyor sandım fanlar çalıştığı için camı elimle tutunca ses kesildi.

GTA5'de 65 dereceyi geçmiyor ben biraz ayarlarla oynama yaptım bu şekilde şuan durum.Ekli dosyayı görüntüle 15475

Gelen ses her ne kadar karttan olmasada kasanın camına yaptığı hava basıncından korkuttu beni bu kadar güçlü çalışması :D
%100 ü 90 veya 80 e çek derim full de çalışmaması daha iyi olur

KS

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
@yunusx36 Hocam konuyu hortlattım kusura bakmayın :D 80 fan hızında 69 derece görüyor kart hala göndermedim garantiye kasada bu şekilde açık. Sizce gerek var mı göndermeme siz olsanız ne yapardınız? Kartın aldığı hava istenilen dereceyi veriyor mu?

1677451994078.png

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,456

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri