üste 240 sığıyor zaten öne takarÜst tarafa 360mm sığmaz
üste 240 sığıyor zaten öne takarÜst tarafa 360mm sığmaz
Üst tarafı 360mm destekli istediği belirtiği için dedimüste 240 sığıyor zaten öne takar
Hocam peki alttaki sorduğum soruya cevap verebilir misiniz? Birde bu GTA5'de ekranı aşağıya falan çevirirken araba vs. kullanırken üst taraf bulanıklaşıyor bunu nasıl düzeltebilirim hangi ayarı açmam veya kapatmam lazım?Üst tarafı 360mm destekli istediği belirtiği için dedim
sıcak hava tabancası ile bileşenleri çıkarıp yapıştırıcıyı eritebilirsin zarar vericeğini sanmam o daha az maliyetli olur düşün istersenTeşekkürler instagramda kasamodifiyem diye bir sayfa var şuanki kasamın ön panelindeki camı çıkartabilsem oraya mesh bir 3d baskı yaptıracağım ama yapıştırıldığı için çıkmıyor camcı vs. çıkartabilir gibi gözüküyor onada güvenemiyorum. Eğer otomatikte kullanırsam fanları manuelde yani ağır oyunlarda camı açacağım gibi gözüküyor![]()
O konuda bilgim yok bence kapatma sana eksisi olmazHocam peki alttaki sorduğum soruya cevap verebilir misiniz? Birde bu GTA5'de ekranı aşağıya falan çevirirken araba vs. kullanırken üst taraf bulanıklaşıyor bunu nasıl düzeltebilirim hangi ayarı açmam veya kapatmam lazım?
Hocam çalışıyorda kapatınca bu ayarları yaptıktan sonra kasanın camı titriyor sanırım ekran kartının fanlarının vurduğu hava yüzünden bir ses geliyordu bende karttan geliyor sandım fanlar çalıştığı için camı elimle tutunca ses kesildi.O konuda bilgim yok bence kapatma sana eksisi olmaz
%100 ü 90 veya 80 e çek derim full de çalışmaması daha iyi olurHocam çalışıyorda kapatınca bu ayarları yaptıktan sonra kasanın camı titriyor sanırım ekran kartının fanlarının vurduğu hava yüzünden bir ses geliyordu bende karttan geliyor sandım fanlar çalıştığı için camı elimle tutunca ses kesildi.
GTA5'de 65 dereceyi geçmiyor ben biraz ayarlarla oynama yaptım bu şekilde şuan durum.Ekli dosyayı görüntüle 15475
Gelen ses her ne kadar karttan olmasada kasanın camına yaptığı hava basıncından korkuttu beni bu kadar güçlü çalışması![]()
Ben en iyisi cam açmaya devam edeyim bir süre%100 ü 90 veya 80 e çek derim full de çalışmaması daha iyi olur
Bence gönder sıcaklık fan hızı ve kasanın haline göre fazla@yunusx36 Hocam konuyu hortlattım kusura bakmayın80 fan hızında 69 derece görüyor kart hala göndermedim garantiye kasada bu şekilde açık. Sizce gerek var mı göndermeme siz olsanız ne yapardınız? Kartın aldığı hava istenilen dereceyi veriyor mu?
Ekli dosyayı görüntüle 15852
Teşekkürler hocam gönderiyorum yarın. Rx 550 ve Ryzen 5 5600X ile hangi güncel oyunları oynayabilirim?Bence gönder sıcaklık fan hızı ve kasanın haline göre fazla
AAA oyunlarda çözünürlük ve ayarları baya kısman gerekir o şekilde 30 fps ve üstü alınabilir.Teşekkürler hocam gönderiyorum yarın. Rx 550 ve Ryzen 5 5600X ile hangi güncel oyunları oynayabilirim?![]()