Bu markalar uzun süredir var ben yeni görmedim.Bu markalarda olabilir hocam, markaları yeni yeni görüyoruz zaten. Pek bilgim yok bu markalar için.
Bu markalar uzun süredir var ben yeni görmedim.Bu markalarda olabilir hocam, markaları yeni yeni görüyoruz zaten. Pek bilgim yok bu markalar için.
Bana ne demeye çalıştınız hocam? 3060ti ve 3060 arasındaki farkı biliyorum zaten.@enesgrgnn
3060 alacaksanız ;
3060 ti alacaksanız ;
Ciddi sayıda kartı kıyaslamışlar. TDP, soğutması, gürültü seviyesi, malzeme kalitesi, OC kabiliyeti gibi alanlarda. Ben salt parasına bakıp seçmeyi uygun görmüyorum. Fazladan vereceğiniz 300 tl ile kazancınız çok olabilir. Sonuçta kartı yıllarca kullanıyoruz.
Hocam sana birşey demeye çalışmadım konu sahibine yazdım ama sen de sormuşsun konuda paylaştığım videolar 3060-3060 ti farkı değil birinde 50 adet 3060, diğerinde 49 adet 3060 ti kartının kıyaslaması. İyi forumlar.Bana ne demeye çalıştınız hocam? 3060ti ve 3060 arasındaki farkı biliyorum zaten.
Anladım hocam, galiba yanlış etiket atmıştınız.Hocam sana birşey demeye çalışmadım konu sahibine yazdım ama sen de sormuşsun konuda paylaştığım videolar 3060-3060 ti farkı değil birinde 50 adet 3060, diğerinde 49 adet 3060 ti kartının kıyaslaması. İyi forumlar.
Evet hocam Enesleri karıştırmışımAnladım hocam, galiba yanlış etiket atmıştınız.
Kart değil "sistem" arıyorum, saolun.Evet hocam Enesleri karıştırmışımSiz de 3060 alma arefesindeydiniz sanırım ondan başta sizi etiketledim. Sonra farkedince düzelttim.
Tabiki 30605700xt mi daha iyi yoksa 3060 mi peki ?
Birinde 12 gb 192 bitTabiki 3060
Oyun Testlerine baktım ve çok saçma. Kartlar kafa kafaya.Birinde 12 gb 192 bit
Digeri 8 gb 256 bit ondan sordum![]()
0 urune neden deneme yapilsin kiBurada deneme yapılmış, galiba onu anlatmak istemiş. Siz neden bu fotoğrafı attınız peki?
Deneme yapılmadan kartı satmakda mantıklı değil. 0 diye 2. elmi satıyorlar bilemem.0 urune neden deneme yapilsin ki
Adamlar 2. Urun satiyor olabilir 0 diye 2. El urun neden alsinki arkadas
Yorumlarda da biri fotograf atmis boyle ,trendyol guven olmaz yardimci olmuyor zaten gecenlerde gpu diye 10 liralik oyuncak gondermisdi bir satici.
ekran kartı siralamasina baktim ondan sorayim dedimOyun Testlerine baktım ve çok saçma. Kartlar kafa kafaya.
Boyle olsa piyasada 0 cihaz mi kalirDeneme yapılmadan kartı satmakda mantıklı değil
Sıfır ürünün denemesi yapılmaz.Deneme yapılmadan kartı satmakda mantıklı değil. 0 diye 2. elmi satıyorlar bilemem.
Peki, teşekkür ederim. Hazır sistemleri deneyip gönderiyorlar ya kafam karıştı.Sıfır ürünün denemesi yapılmaz.
Oradaki ekran kartı sisteme dahil olduğu için o şekilde gönderiliyor.Peki, teşekkür ederim. Hazır sistemleri deneyip gönderiyorlar ya kafam karıştı.
3060 kolay soğuyan bir çipe sahip. O yüzden en az 2 fanlı olan, ucuz modeli tercih edebilirsiniz.![]()
ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB GDDR6 Ekran Kartı
En yeni NVIDIA® Ampere mimarisine sahip ASUS Dual GeForce RTX™ 3060, dinamik termal performansı geniş uyumluluk ile bir araya getiriyor. Soğutucuya hava akışını en üst düzeye çıkarmak için iki adet…www.gaming.gen.tr
asusun 3060 12 gb ekran kartı çift fanlı
https://www.incehesap.com/pny-geforce-rtx-3060-12gb-verto-dual-fan-gaming-ekran-karti-fiyati-58294/
pny 3060 12 gb ekran kartı çift fanlı
hangisini tercih etmeliyim sistemimde sizce