EKRAN KARTI DRİVERİM WİNDOWS 7 DE ÇALIŞMIYOR

İsmail Gürbüz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ORJİNALDE WİNDOWS 8.1 OLAN BİLGİSAYARIMI WİNDOWS 7 KURDUM Ekran Kartı Driverimi intel sitesinden kendi güncelledi fakat ekran parlaklığı en düşükde yükseltemiyorum,daha sonrasında windows 10 kurdum driver sorunu ortadan kalktı fakat bilgisayarım kasmalar oldu donanımı yüzünden windows 7 de bu sorunu nasıl çözebilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sisteminiz nedir? Sürücünüze bakalım hangi işletim sistemlerinde var ve sisteminiz genel olarak hangi işletim sistemi için donanımsal yeterliliğe sahip söylerim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sisteminizin bileşenlerinin marka ve modellerini bilmiyor musunuz? Onları soruyorum onları yazın siteminizin genel bir değerlendirmesini yapalım. PSU yani güç kaynağı hariç genel sistem bileşenlerini CPU-Z yazılımını indirip öğrenebilirsiniz. İşlemci , Anakart , RAM ve Ekran kartını gösterir bu yazılım. Diskler içinde başlata msinfo32 yazın ve Sistem Bilgisi aracını çalıştırın açılan pencerede Bileşenler / Depolama / Diskler sekmesine gelin ve listede kaç tane diskiniz varsa Model adı karşısından hepsinin model numaraları yazar onlar ile beraber PSU yani Güç Kaynağı hariç tüm sistemin bileşenlerini bulmuş olursunuz hepsini yazın bakalım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Graphics kısmında Display Device Selection kısmında başka bir kartını var mı? Sistem çok eski Celeron işlemci var ben bu işlemciyi görmeyeli yıllar oldu APU sistem kullanıyorsunuz sanırım güncel sürücü bulmanız zor olabilir. https://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html bu yazılımı kurun ve eksik sürücünüzün sisteminize uygun sürümü varsa bulup size indirecektir.

KS

İsmail Gürbüz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O yazılımı kullandım fakat yinede parlaklık düşük

Sadece win7 de oluyor bu sorun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri