Ekran kartı gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İskeletor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar iyi aksamlar, Bayadır nvıdıa denetim masasını açamıyordum bir yerde ekran kartı sürücülerini sil baştan yükle diye bir yazı
gördüm. Bugün ddu ile sürücüleri tümü sildim sonra nvidia'nın sitesinden en güncel sürücüyü indirip kurmaya çalıştım ama hata aldım sonra hatanın çözümünü ararken bilgisayarın ekran kartını okumadığın gördüm(ekran kartı olarak ana kartta olan ekran kartı vardı) sonra yedeklediğim dosyaları yükleyeyim dedim ama o zamanda dosyaları yedeklemediğimi farkettim ne yaptıysam olmadı en son çare size başvurdum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kartınız nedir? Marka modele gerek yok sadece GPU işlemcisi yeterli. GTX 1650 veya eskilerde GTX 650 gibi yazabilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Öncelikle emin olmak için tekrarlıyorum doğru sürücüyü kurduğunuzdan emin misiniz? Win 10 64 Bit için bu link Win 7 64 Bit için bu bağlantıdaki sürücüyü kuracaksınız. 32 Bit sistem kullanıyorsanız ondan da olabilir. 32 Bit artık çoğu yerde hayatamızdan çıktı ve tamamen çıkmaya devam ediyor. Windows odaklı bir 32 bit sorunu yaşıyor olabilirsiniz. 64 Bit kurup deneyin.

Windows sisteminiz güncel olsun mutlaka.

Cihazınız eskidir büyük ihtimalle ama BIOS güncellemesi var mı bakın ve varsa yapın. NOT : BIOS güncellemesi notlarını mutlaka okuyun bir sorun vs. olabilir yanlış bir kurulumda. Yoksa güncelleme BIOS 'a girip ayarlarınızı sıfırlayın kaydedin ve böyle deneyin.

Eğer bunlardan hiçbirisi işe yaramaz ise son olarak format atmayı deneyebilirsiniz. Sistemsel bir sorun varsa bu kısayoldan çözecektir ama buda işe yaramaz ise GPU arızanız olabilir.

KS

İskeletor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kusura bakmayın anca yazıyorum Windows 10'u güncellerken eski bir driver indirmiş bende onu güncelledim sorun çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri