Arkadaşlar bir konu açmıştım " Ekran Kartımda Sorun Var " diye yine konu açmak istedim şuan olay başka bir boyuta gidiyor. Yaptığım testler sonucunda bu kanıya vardım artık eminim ekran kartım ısındığı için sistemi koruma amaçlı görüntüyü kesiyor bundan artık net olarak eminim test için eski NFS MW oyununu kurup açtım bekledim ana menüde sıcaklıklara bakarken 40 derece olan ekran kartı birden hızla 100 derecelere kadar fırladı ve o an ekran simsiyah oldu sorun ısı sorunu yani kart ısınmasa ısı fırlamasa oyunu açıp sorunsuz oynıyacağım. Neler yapabilirim sizce kasanın içi buz gibi çok serin kasanın bulunduğu oda sıcak değil zaten pencere açık hava sirkülasyonu çok iyi termal macunu yeni uyguladım ayrıca fanlarını da temizledim ekran kartında bir tane toz bile yok boşta 30-35 derece arası yani bu sorun sadece ekran kartını kullanan program yada oyun olduğu zaman oluyor normal kullanımda isterse 1 hafta açık kalsın sistem sorun olmuyor sadece oyun açarsam yada ekran kartını kullanan bir program açarsam oluyor. Sebebi nedir sizce ? Daha yeni Windows 10 1809 kurdum temiz kurulum ile. Lütfen yardımcı olun daha 3-4 gün önce böyle bir sorunum yoktu bir anda olmaya başladı.