Ekran kartı ısınma ve Psu ses

temha16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Msi 2070 super x trio kartım var.Normalde hiç ısınmayan bir kart.Oyunlarda bile kolay kolay ısınmayan kartım az önce normal internette dolaşırken farkettim.Acayip bir şekilde ısınmış ve fanları çalıştırmış.Bunun sebebi ne olabilir sizce dostlar.Psumdan da hafif cızırtı şeklinde ses geliyor.Daha bilgisayarı toplayalı 10 gün oldu.Yardımcı olurmusunuz.
Psu markam:
High Power Element HP1-M750BR-H12S 750W Power Supply
Psu sesim aşağıdaki gibi.

https://voca.ro/1fn2OIp37cph

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sesi kontrol ettim fan sesi gibi duruyor ama arızalı bir üründe denk gelmiş olabilir size. Bence PSU 'yu aldığınız yere ses kaydı ile durumu bildirip servis veya değişim talep edin.

MSI kartınızın ısınma sorununa gelirsek karınızı 50 veya 60 dereceye kadar fan çalıştırmaz ki bu sıcaklıklara gelmeyecek diye bir şey yok. Netten bir siteye girdiğinizde ekran kartınızı kullanan bir mining işlemi veya tarayıcı solucanı veya başka bir yük ile kartın kullanımını artıran bir şey ile karşılaşmış olabilirsiniz. Tavsiyem tarayıcınızda adblock tarzı eklenti kullanın ve girdiğiniz sitelere dikkat edin. Kafaya takılacak bir dert değil ama dikkatli olun yeterli. Birde sisteme antivirüs kurabilirsiniz nette dolaşırken kafanız daha rahat olur. Kaspersky Internet Security kullanabilirsiniz örnek olarak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri