ekran kartı mhz sorusu

burakqncel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Pc hocasının önerisi üzerine r5 5600 + xfx rx 6700 kartlı sistem satın aldım, sistem geldi fakat ekran kartının bir koruma bantı açıktı, buna rağmen pcme kartı taktım ve ikinci el olduğundan şüphelendim. xfxin sitesindeki verilerle GPU-Z deki verilerle bir değil biosla oynanmış, resimlere bakınız lütfen yardımcı olun sizce kart ikinci elmi ?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    66.1 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran Alıntısıs.PNG
    Ekran Alıntısıs.PNG
    754.6 KB · Görüntüleme: 62

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Pc hocasının önerisi üzerine r5 5600 + xfx rx 6700 kartlı sistem satın aldım, sistem geldi fakat ekran kartının bir koruma bantı açıktı, buna rağmen pcme kartı taktım ve ikinci el olduğundan şüphelendim. xfxin sitesindeki verilerle GPU-Z deki verilerle bir değil biosla oynanmış, resimlere bakınız lütfen yardımcı olun sizce kart ikinci elmi ?
Sisteme takıp deneyip ekran kartını öyle yollanıyor. Koruma bantları gibi şeyler açılıyor olması lazım. Verilerinizde boot clock ve gb gibi değerler normal görünüyor. Ekran kartına bios atılması başka modeli daha farklı göndermek için Çinli satıcıların yaptığı üçkağıttı normalde. Benim gözden kaçırdığım bir şeyler varsa diğer arkadaşlar illaki düzeltir.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sistemi test ederek yolladıklarından normal olduğunu düşünüyorum. Yine de Tebilon'a bir yazın.

KS

burakqncel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sistemi test ederek yolladıklarından normal olduğunu düşünüyorum. Yine de Tebilon'a bir yazın.
aradığımda arada oynamalar olur dedi, çok saçma değil mi pc hocasının 2.el kart videosunda orijinal sitesindeki değerler farklıysa o karttan uzaklaşın diyordu ?

Mustafa BORAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
aynı sistemden bende aldım ve şu an kargonun gelmesini bekliyorum geldiğinde bende bakıp size bilgi vereceğim eğer değerler aynıysa ekran kartını takıp test etmişler olarak anlayabiliriz.

ve bu arada bir sorum var sana hocam kargo takip numarası ne zaman geldi sana?
dün 6dan sonra kargoya verildi sistem ama kargo firması tarafından hala bir takip numarası ve herhangi bir mesaj dâhi gelmedi

Son düzenleme:

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
aradığımda arada oynamalar olur dedi, çok saçma değil mi pc hocasının 2.el kart videosunda orijinal sitesindeki değerler farklıysa o karttan uzaklaşın diyordu ?

hocam değerleriniz normal. Amd yazılımına girin oradan oyun seçeneğini seçin mesela bu değerlein artması lazım. taner hocamın dediği sahte kartlar için. bu kartlar direkt üreticiden geliyor.

KS

burakqncel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
aynı sistemden bende aldım ve şu an kargonun gelmesini bekliyorum geldiğinde bende bakıp size bilgi vereceğim eğer değerler aynıysa ekran kartını takıp test etmişler olarak anlayabiliriz.

ve bu arada bir sorum var sana hocam kargo takip numarası ne zaman geldi sana?
dün 6dan sonra kargoya verildi sistem ama kargo firması tarafından hala bir takip numarası ve herhangi bir mesaj dâhi gelmedi
hocam takip numarası kargoya teslimden 1 gün sonra mail adresine geliyor, bu arada senden mesaj bekliyor olacağım lütfen gelince kartın GPU-Z değerlerini burada paylaşmanı istiyorum.

KS

burakqncel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam değerleriniz normal. Amd yazılımına girin oradan oyun seçeneğini seçin mesela bu değerlein artması lazım. taner hocamın dediği sahte kartlar için. bu kartlar direkt üreticiden geliyor.
taner hocanın videosu mining yapılmış kart nasıl anlaşılır ?

videoda 4:44 de bakabilirsiniz

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Sistemler denenerek geliyor. Üzerindeki jelatinler sökülmesi lazım ısıdan kaynaklı. Kart gayet normal bir sorun yok.

Mustafa BORAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam takip numarası kargoya teslimden 1 gün sonra mail adresine geliyor, bu arada senden mesaj bekliyor olacağım lütfen gelince kartın GPU-Z değerlerini burada paylaşmanı istiyorum.
hocam elime gelince ilk yapacağım iş değerlere bakmak olucak merak etme yazacağım.

kargoya dün akşam 6dan sonra verildi ama kod falan gelmdi bügün aradım tebilonu kargoya teslim ettik yolladık kargo şubesi kayda geçmemiş olabilir dedi bir sorun olur mu acaba ?

KS

burakqncel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam elime gelince ilk yapacağım iş değerlere bakmak olucak merak etme yazacağım.

kargoya dün akşam 6dan sonra verildi ama kod falan gelmdi bügün aradım tebilonu kargoya teslim ettik yolladık kargo şubesi kayda geçmemiş olabilir dedi bir sorun olur mu acaba ?
Hayır sorun olmaz bende aynısını yaşadım aradım maile düşer sonra

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
bu tarz sitelere güvenmem hep söyledim forumda ucuz kartlar mining yapıp revize edilip satılıyor.

Millet su şişesine musluk suyu koyup kilitli kapak atıp satıyor bunuda yaparlar elbet

brooklyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
sistem denendiği için bence öyle

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
aklıma kurt düşürdünüz hocam bende sipariş verdim gaming gen'den acaba öyle bişi olabilir mi diye

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri