Ama baktığımda yapılan testlerde ARC A770 biraz daha iyi performans gösteriyor. Stabilite olarakta sorun olacağını sanmam sonuçta bir işlemci üreticisi stabilite olmayacaksa neden üretsin ki yaniBenim düşüncem İntel kartlar yeni olduğu için şuan güvenilmez durumda. Nvidia stabilitede kendini kanıtlamış. Daha performanslı olabilir ama bence o riske girilmez.
RTX evet hepimiz biliyoruz ne olduğunu ve neler yapabildiğini peki ARC nin teknolojisi nasıl onu bilmiyoruz.Teknolojisinden dolayı 3060.
30604 ay önce ekran kartsız pc topladım.
1 ay sonra ekran kartı almak istiyorum.
pc için iki türlü ekran kartı markası var aklımda sizce;
İntel ARC A770 mi yoksa RTX 3060 mı?
daha karar vermedim çünkü 2k monitörüm var 165hz yi rahatlıkla alabileceğim ekran kartı almayı düşünüyorum.Güncel olarak yeni ürettikleri için stabilitede sıkıntı olabilir ama isterseniz alın.
FPS Oyunlarında 2K sıkıntı olmaz. Hikayeli oyunlarda 2K için 165 FPS 3060Tİ veremeyebilir. İntel hakkında fikrim yok.daha karar vermedim çünkü 2k monitörüm var 165hz yi rahatlıkla alabileceğim ekran kartı almayı düşünüyorum.
o yüzden bi ara 3070 veya 3070 ti de düşündüm.FPS Oyunlarında 2K sıkıntı olmaz. Hikayeli oyunlarda 2K için 165 FPS 3060Tİ veremeyebilir. İntel hakkında fikrim yok.
O kartlar da 2K için başarılı ama Vram olarak yetersiz kalacak yakında.o yüzden bi ara 3070 veya 3070 ti de düşündüm.
Yani de 4090 da alamam yaniO kartlar da 2K için başarılı ama Vram olarak yetersiz kalacak yakında.
Alın demiyorum ama olacak şeyi belirtiyorum.Yani de 4090 da alamam yani![]()
intel daha çok yeni çok güvenemiyorum 3060 kendini kanıtlamış bir kart kesinlikle 30604 ay önce ekran kartsız pc topladım.
1 ay sonra ekran kartı almak istiyorum.
pc için iki türlü ekran kartı markası var aklımda sizce;
İntel ARC A770 mi yoksa RTX 3060 mı?
O kartlar da 2K için başarılı ama Vram olarak yetersiz kalacak yakında.
2 Yıl içinde diye düşünüyorum ama bu bir tahmin.Mesela yakından kastın ne zaman.
Max 2 yılMesela yakından kastın ne zaman.