Ekran Kartı Öneri

Egemen26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakartım A320 A-PRO Ekran Kartı Önerisi Yaparsanız Sevinirim

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Anakartla bir alakası yok çok çok eski ürün almayacaksanız. Bağlantı hızına göre soruyorsunuz sanırım, Bütçe ve sistem bilgisi paylaşır mısın ?

KS

Egemen26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakartla bir alakası yok çok çok eski ürün almayacaksanız. Bağlantı hızına göre soruyorsunuz sanırım, Bütçe ve sistem bilgisi paylaşır mısın ?
Anakart: A320 A-PRO
Ekran Kartım: RX580 8gb Msı Armor Modeli
İşlemcim: AMD Ryzen 5 3600
Ram: Crucial 8gb 3000mhz

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bütçe nedir ? O işlemciyle ekran kartı iyi bir ikili aslında, daha üst önerilecek aman aman bir ürün bulunmuyor. Dilerseniz öneririz tabi.

KS

Egemen26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütçe nedir ? O işlemciyle ekran kartı iyi bir ikili aslında, daha üst önerilecek aman aman bir ürün bulunmuyor. Dilerseniz öneririz tabi.
hocam sistemim drop yiyord iye ekran kartı harici bütün parçalarımı garantiye yollladım ekran kartı hariç ilk geldiği gün sıkıntı olmadı işlemciyi alalı 2 gün oldu ve gene sistem komple donuyo buyüzden nvidia ekran kartına geçmeyi düşünüyorum amd nin driver sisteminide sevmedim

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Drop sorunun kaynağı ram de olabilir. Güncel oyunlarda artık 8 yetersizleşmeye başladı. RTX 3060 tercih edebilirsiniz.

KS

Egemen26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Msi afterburner üzerinden değerleri kontrol edin. Esed NOD32 ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin.
hocam ssd de yeni internet üzerinden roblox harici yükleme yapmadım ssd ye

ekrankartı harici bütün parçalar garamtiye gitti 0 landı işlemciyi yeni aldım ama sorun hala devam ediyor 3 aydır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri