Anakart: A320 A-PROAnakartla bir alakası yok çok çok eski ürün almayacaksanız. Bağlantı hızına göre soruyorsunuz sanırım, Bütçe ve sistem bilgisi paylaşır mısın ?
hocam sistemim drop yiyord iye ekran kartı harici bütün parçalarımı garantiye yollladım ekran kartı hariç ilk geldiği gün sıkıntı olmadı işlemciyi alalı 2 gün oldu ve gene sistem komple donuyo buyüzden nvidia ekran kartına geçmeyi düşünüyorum amd nin driver sisteminide sevmedimBütçe nedir ? O işlemciyle ekran kartı iyi bir ikili aslında, daha üst önerilecek aman aman bir ürün bulunmuyor. Dilerseniz öneririz tabi.
hocam roblox ta bile drop yiyorum hatta sistem komple donuyo pc direkDrop sorunun kaynağı ram de olabilir. Güncel oyunlarda artık 8 yetersizleşmeye başladı. RTX 3060 tercih edebilirsiniz.
Msi afterburner üzerinden değerleri kontrol edin. Esed NOD32 ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin.hocam roblox ta bile drop yiyorum hatta sistem komple donuyo pc direk
hocam ssd de yeni internet üzerinden roblox harici yükleme yapmadım ssd yeMsi afterburner üzerinden değerleri kontrol edin. Esed NOD32 ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin.
rtx 3060 geçebilirsiniz. Bütçe yetersizse 2060 da olur.hocam ssd de yeni internet üzerinden roblox harici yükleme yapmadım ssd ye
ekrankartı harici bütün parçalar garamtiye gitti 0 landı işlemciyi yeni aldım ama sorun hala devam ediyor 3 aydır
rtx3060 192 bit 12gb eagle yada gıgabyte olurmu hocam taksit le alıcam kasam mesh kasa tek fanlı onuda değişicemrtx 3060 geçebilirsiniz. Bütçe yetersizse 2060 da olur.
Eagle alabilirsin. Isınma sorunları olabiliyor o yüzden kasana fan eklemesi yap yeterli.rtx3060 192 bit 12gb eagle yada gıgabyte olurmu hocam taksit le alıcam kasam mesh kasa tek fanlı onuda değişicem