Ekran kartı önerisi ve Psu hakkında yardım

Rexatonia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Güncel sistemim ; 

NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
B450M Mortar max
Ryzen 5 3600

Herhangi eklemem gereken sistem bilgisi varsa lütfen yorum olarak belirtin tekrardan ekleme yaparım

Soru 1: Ekran kartı almayı düşünüyorum GTX 3060 ve RX 6600XT modeli arasında kaldım oynadığım oyunlar çoğunlukla Rust, Witcher türü oyunlar oluyor alacağım ekran kartı bana ileri dönemlerdede sorun yaşatmasın istiyorum 6600XT modeli hakkında çok ısındığını söylüyorlar ama youtubedan izlediğim videolarda FPS olarak 6600XT daha önce gidiyor 3060 modelinide dlss - rtx özelliğinden öneriyorlar kafam çok karıştı biraz aydınlanmaya ihtiyacım var.

Soru 2: GTX 3060 veya RX 6600XT için önereceğiniz marka hangisidir 3060 için rog strix önerisi RX 6600XT için red devil önerisi aldım.

Soru 3: Şu an bilgisayarımda 600Watt Psu var. Yeni ekran kartımı aldıktan sonra kaç Watt Psuya ihtiyacım olacak ve önerebiliceğiniz 700-1000 tl arası psu varsa link olarak atabilir misiniz.

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam,
Cihazınız için uzun vadede RTX 3060 kartını öneririm, sunduğu teknolojiler ile sizi daha uzun süre memnun edecektir. RX6600 kartı kötü bir kart diyemem, Gayet performanslı sizi uzun süreler götürebilir fakat artı bir teknoloji sunmuyor.
Bütçeniz varsa RTX3060 yoksa RX6600 alabilirsiniz. işlemciniz RTX3070 TI modeline kadar destekliyecektir.

KS

Rexatonia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Ekran kartı önerisi ve Psu hakkında yardım

Kaç watt psu gerekiyor ve öneriniz var mı

TTekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Ekran kartı önerisi ve Psu hakkında yardım

Rexatonia' Alıntı:
Kaç watt psu gerekiyor ve öneriniz var mı

Bildiğim kadarıyla psunuz 80+ özelliği varsa 600watt yeterli olur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Ekran kartı önerisi ve Psu hakkında yardım

PSU yeterli bir problem yok.

Eğer saf FPS için kart alacaksanız yani NVIDIA DLSS veya AMD FSR gibi teknolojileri kullanmadan saf FPS anlamında hangi kart iyi diye düşünürseniz RX 6600 XT kartı önde bir karttır. İyi soğutmalı modellerde ısı olarak bir problem yaşamazsınız ancak AMD yazılım konusunda çok sorun çıkartan bir marka ekran kartında. Bende RTX 3060 öneriyorum bu yüzden.

KS

Rexatonia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Ekran kartı önerisi ve Psu hakkında yardım

ugur.gozaydin' Alıntı:
PSU yeterli bir problem yok.

Eğer saf FPS için kart alacaksanız yani NVIDIA DLSS veya AMD FSR gibi teknolojileri kullanmadan saf FPS anlamında hangi kart iyi diye düşünürseniz RX 6600 XT kartı önde bir karttır. İyi soğutmalı modellerde ısı olarak bir problem yaşamazsınız ancak AMD yazılım konusunda çok sorun çıkartan bir marka ekran kartında. Bende RTX 3060 öneriyorum bu yüzden.

Özelinize attığım model uygun mudur hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri