Ekran kartı seçimi hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YukseL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

AMD 5700G işlemci kullanıyorum, harici ekran kartım bulunmadığı için RX 6500 XT almayı düşünüyorum. RX 6500 XT(Anakart desteği PCIe 3.0) almaya değer mi, yoksa RTX 3050 veya daha üstü bir kart mı almalıyım, yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim.

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
YukseL' Alıntı:
Merhaba,

AMD 5700G işlemci kullanıyorum, harici ekran kartım bulunmadığı için RX 6500 XT almayı düşünüyorum. RX 6500 XT(Anakart desteği PCIe 3.0) almaya değer mi, yoksa RTX 3050 veya daha üstü bir kart mı almalıyım, yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim.

Anakartın pci-e 3.0 ise 6500 XT almaya değmez daha güçlü kartlara yönel rx 6600 fln olabilir Amazon japonyada ucuza bulunabiliyor

KS

YukseL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aras_1' Alıntı:
YukseL' Alıntı:
Merhaba,

Teşekkür ederim.

Anakartın pci-e 3.0 ise 6500 XT almaya değmez daha güçlü kartlara yönel rx 6600 fln olabilir Amazon japonyada ucuza bulunabiliyor

Teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Ekran kartı seçimi hk.

6500 XT yerine RTX serisinden 3050 veya 2060 alınabilir. Benzer fiyatlara GTX 1660 modelleri tercih edilebilir. Eğer yurtdışından alacaksanız kullanıcının dediği şekilde yapabilirsiniz.

KS

YukseL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Ekran kartı seçimi hk.

ugur.gozaydin' Alıntı:
6500 XT yerine RTX serisinden 3050 veya 2060 alınabilir. Benzer fiyatlara GTX 1660 modelleri tercih edilebilir. Eğer yurtdışından alacaksanız kullanıcının dediği şekilde yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam, peşin değil de taksitli almayı düşünüyorum aşağıdaki ürün Amazon.com.tr üzerinden satılıyor, tek fanlı olması sorun olur mu acaba? 

https://www.amazon.com.tr/EVGA-GeFo...&s=computers&sprefix=rtx+2060,aps,125&sr=1-13

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Kart yurtdışından geliyor Amazon Germany tarafından satılıyor yani Almanya. Zaten sağ tarafta fiyat altında not düşülmüş. Alınır ama servislik bir durum olursa Almanya 'ya gidecek kart.

Soğutmasında bir sorun yok.

KS

YukseL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Ekran kartı seçimi hk.

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kart yurtdışından geliyor Amazon Germany tarafından satılıyor yani Almanya. Zaten sağ tarafta fiyat altında not düşülmüş. Alınır ama servislik bir durum olursa Almanya 'ya gidecek kart.

Soğutmasında bir sorun yok.

Teşekkür ederim hocam, Garanti ve servis işini çok sevmiyorum Türkiye içinden bile alsam uğraşmam gibi :), Amazon.de sitesinde taksit olmadığı için Amazon.com.tr üzerinden satılan Amazon.de ürünlerine baktım uygun fiyatlı olması için. 

Tekrar teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Anladım şimdiden hayırlı olsun diyorum. Keyifli kullanımlar...

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri