Iyi akşamlar. Oyun oynarken kasadan çıt sesi geldi bilgisayar kapandı açmaya çalışınca hiç reaksiyon alamadım ama ekran kartını çıkarınca fanlar dönmeye başlıyor takınca yine hiç hareket yok. Ne olmuştur bu bilgisayara ekran kartı mı gitti ?
büyük ihtimalle değildir ama kasaya monte ederken ekran kartını kasaya vidaladınız mı ?Iyi akşamlar. Oyun oynarken kasadan çıt sesi geldi bilgisayar kapandı açmaya çalışınca hiç reaksiyon alamadım ama ekran kartını çıkarınca fanlar dönmeye başlıyor takınca yine hiç hareket yok. Ne olmuştur bu bilgisayara ekran kartı mı gitti ?
Kenarda sabitleme yuvalari var onları sıktım sadecebüyük ihtimalle değildir ama kasaya monte ederken ekran kartını kasaya vidaladınız mı ?
ozaman vidalamışsınız anakartta ekran kartını takdığınız yer pcıe slotun da oynama var mı sallanma vsKenarda sabitleme yuvalari var onları sıktım sadece
Yok hocam kart gayer sabit duruyorozaman vidalamışsınız anakartta ekran kartını takdığınız yer pcıe slotun da oynama var mı sallanma vs
Çözümü nedir bunun hocamEkran kartı kısa devreye düşmüş gibi duruyor anlattıklarınıza bakınca.
modeli ne kartınÇözümü nedir bunun hocam
garanti varsa garantiye yollayın benceGigaybte 3070ti
Kablolarda bi sorun yok baktım sağlam hepsiBir ihtimal daha pci-e 8 pin güç kablolarını da kontrol edin yanık erime gibi şeyler var mı diye. Genelde ekran kartına takılan ucunda kararma erime gibi durumlar olabiliyor. Varsa psu dan gelen başka güç kablolarıyla deneyin.
Ekran kartını takınca sisteme güç gelmiyor fanlar felan çalışmıyor hiçbiriTüm elektiriği kesin, ekran kartını ramleri ve bios pilini sökün, ekran kartı ve ramleri taktıp elektirik verip pc yi çalıştırın, açıldığında bios pilini tekrar takın. Bir de bu yöntemi deneyin derim daha önce başıma gelmisti bu şekilde çözmüştüm.
O zaman ekran kartı kısa devreye düşmüş gibi görünüyor maalesef. Umarım garantisi vardır.Kablolarda bi sorun yok baktım sağlam hepsi
Ekran kartını takınca sisteme güç gelmiyor fanlar felan çalışmıyor hiçbiri
Var hocam daha yeni aldım çok teşekkür ederim olmadı yarın yollarım garantiyeO zaman ekran kartı kısa devreye düşmüş gibi görünüyor maalesef. Umarım garantisi vardır.