Ekran Kartı Ve 144 Hz Geçiş Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Woozy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni bir sistem topladım yanlız bir tek ekran kartı degişmedi bi sıkıntı yaşıyorum sistemde sistem bilgileri:
Anakart: Msi 320M Pro-M2 V2 AMD
İşlemci: AMD RYZEN 5 2600
Ram: CORSAİR 16 GB DDR4 3000MHZ
M2 SSD: CORSAİR FORCE MP510 480 GB
Harici SSD: JAMESDONKEY 240 GB
Monitör: AOC G2460PF 144HZ
Ekran Kartı: Gtx 560 1GB (Tek degişmeyen ekran kartı ama monitör ile 144Hz geçtigimde göründü monitöre çizgili çizgili geliyor bunun nedeni ne olabilir?)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kullandığınız görüntü kablosunu değiştirin. HDMI ile bağlıyorsanız DiplayPort ile deneyin. Değişken tazeleme hızlarını kaldıramayan bir kablo olabilir veya hasar almış olabilir araya frekans karışıyordur, yüksek bant genişliğine maruz kaldığında.

KS

Woozy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni bir DVI-D (Dual Link) Kablo kullanıyorum Sorun yasayacagımı düşünmüyorum.
Yanlız ekran kartı'nda 3 Tane giriş var bunlardan 2'si DVI-I (Single Link) Biriside Micro Hdmı
Monitor'de DVI-D (Dual Link) Giriş Ve Hdmı Giriş var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Dual Link DVI ile 144hz 1080p 'de alabilirsiniz ama ekran kartınızda Sinle Link DVI ve 1 adet Micro HDMI var diyorsunuz nasıl bir dönüştürücü kullanıyorsunuz Sinle Link DVI to Dual Link DVI dönüştürücü işe yaramaz. Micro HDMI to DVI-D dönüştürücü almalısınız.

https://www.amazon.com/Micro-HDMI-DVI-D-Cable-1920x1200/dp/B00GJ406VY - Bu kablodan ve türkiyede bulabilirimisiniz bilmiyorum biraz baktım bulamadım. Sorununuz sinyal aktarımı konusunda yani çözüm sadede doğru aktarım kablosunu kullandığınızda çözülecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri