Yardım Ekran Kartı Vidası Çıkıyormu

valores

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Merhabalar Hazır Sitem Aldım Ekran Kartını takarken vida nerede oluyor kutudan mı cıkıyor

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Evet hocam anakart işlemci kutularını vs de kontrol edin sistemi test edip yolladıkları için oraya da koymuş olabilirler

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Vida şöyle zaten ekran kartını takmak için orada koruyucu metaller var denk gelen yerlerde onları çıkarman gerekiyor onlarda vida ile bağlı onları çıkarınca aynı vidasını ekran kartına takican basit bişey harici vidaya gerek yok var olan vida kalın sağlam zaten ama ekran kartı deneme yapmis olabilirler bu sebeple vidaları çıkarıp anakartin veya kasanın kutusuna vs koymuş da olabilirler oraya da bakabilirsin kolay gelsin şimdiden

KS

valores

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Vida şöyle zaten ekran kartını takmak için orada koruyucu metaller var denk gelen yerlerde onları çıkarman gerekiyor onlarda vida ile bağlı onları çıkarınca aynı vidasını ekran kartına takican basit bişey harici vidaya gerek yok var olan vida kalın sağlam zaten ama ekran kartı deneme yapmis olabilirler bu sebeple vidaları çıkarıp anakartin veya kasanın kutusuna vs koymuş da olabilirler kolay gelsin şimdiden
onlar ekran kartını test ederken cıkmıs olmuyormu

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Vida şöyle zaten ekran kartını takmak için orada koruyucu metaller var denk gelen yerlerde onları çıkarman gerekiyor onlarda vida ile bağlı onları çıkarınca aynı vidasını ekran kartına takican basit bişey harici vidaya gerek yok var olan vida kalın sağlam zaten ama ekran kartı deneme yapmis olabilirler bu sebeple vidaları çıkarıp anakartin veya kasanın kutusuna vs koymuş da olabilirler kolay gelsin şimdiden
Hocam bu durum kasadan kasaya fark ediyor. Benim kasamda bu şekil değildi

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri