Ekran kartı

hülya.ortaç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle sa benim pcde 1gb ekran kartı var bunu 2gb yapmak istiyorum ekran kartı alıp ekleme yapabilirmiyim herhangi bir ekran kartı alsam bu bilgisayarıma olurmu yoksa kasaya göre ekran kartımı almalıyım

msiarmor06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, ekran kartı gb yükseltmesi gibi bir şey mümkün değil. Sisteminizi geliştirmek için yeni ekran kartı almanız lazım. Bütçenizi verirseniz sağlıklı bir öneri yapabiliriz fakat bunun için işlemci,anakart,ram, psu bilgilerinizi de söylemeniz gerekiyor. Hâtta sisteminiz eğer laptopsa sizin kolay kolay yapabileceğiniz bir işlem olacağını söyleyemem. Dediğim bilgileri verirseniz Uğur Bey de, ben de daha sağlıklı öneri yapabilirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakartınız ve kasanıza göre ekran kartı seçmenize gerek yok. Zaten eski bir sistem olduğunu varsayıyorum pahalı ve yüksek kartları bu sisteme önermeyeceğiz zaten. Size önerinizi yapmam için Anakartınızın ve Güç kaynağınızın ne olduğunu bilmem gerekiyor. Anakartınıza CPU-z yazılımını kurup Mainboard kısmından bakabilirsiniz bilmiyorsanız. PSU yani güç kaynağınıza ise kasanızı açıp üzerindeki etiketi çekmeniz ve paylaşmanız yeterlidir marka modelini bilmiyorsanız bu yeterli olur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kartın üzerinde yazmaz. Ama Windows üzerinde başlata dxdiag yazıp çalıştırırsanız Ekran sekmesinde kart özellikleriniz yazar.

KS

hülya.ortaç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Saol kardeşim depodan bilgisayar alcamda kasalar var sadece rasgele alınmaz düşüncesindeyim napcam bilmiyom

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri