Ekran kartı

cance.conco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamın aleyküm arkadaşlar gtx 550 ti ekran kartı aldım aygıt yöneticisinden bütün driverlerini yükledim aygıt yüklendi aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcı anda baktığımda gtx550ti yazıyor fakat masaüstü mause ile sağ tık yapıp Nvidia denetim masasına girince gt555m yazıyor ne alaka hayatımda ilk kez böyle bir sorun ile karşılaşıyorum bilen var mı

KS

cance.conco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sürücü doğru olmasa zaten kurulum gerçekleşmez

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Şimdi kontrol ettim genel anlamda Geforce 500 serisi model ayrımına sahip değil sürücü indirme alanında. Yani sürücüyü Geforce adresinden 500 serisi olarak indirip kurduysanız yazana bakmayın.

cance.conco' Alıntı:
Bazı GPU modellerinde aynı aileden başka bir GPU sürücüsü kurabiliyorsunuz. Bu yüzden sordum.

KS

cance.conco

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben kafama takılan gt555m laptop oluyor onu anlamadım 
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sürücü kurulumunu doğru yaptığınızdan emin misiniz?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Şimdi kontrol ettim genel anlamda Geforce 500 serisi model ayrımına sahip değil sürücü indirme alanında. Yani sürücüyü Geforce adresinden 500 serisi olarak indirip kurduysanız yazana bakmayın.

cance.conco' Alıntı:
Bazı GPU modellerinde aynı aileden başka bir GPU sürücüsü kurabiliyorsunuz. Bu yüzden sordum.

Benim anlamadığım şey gt555m laptop oluyor ne alaka onu analamadim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Belli bir serinin tamamını tek bir sürücü ile kuruyorsunuz.

Eğer notebook GPU birimi için olan sürücüyü kurmadıysanız ki sistem buna izin vermeyebilir ama dediğim gibi tüm seri için tek bir sürücü kurulduğu için olma ihtimali var sorun budur.

Doğru sürücü Windows 10 64 bit için : https://www.nvidia.com.tr/drivers/results/132988
Doğru sürücü Windows 7 64 bit için : https://www.nvidia.com.tr/drivers/results/132880

DDU ile kaldırıp verdiklerimi kurup kontrol edebilirsiniz. Eğer yine isim aynı ise takılmanıza gerek yok demektir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri