Ömür , ısı ve performans ;Ömür, ısı ve performans (oyun,yayın,vb.) bakımından nvidia mı yoksa amd mi?
Günümüzde oynanan çoğu oyunu oynayacağımÖmür , ısı ve performans ;
Ömür ; Değişir hiç belli olmaz ne iyi diyeceğin bir gün susar teknolojik alet sonuçta,
Isı ve performans ise bellidir bir sürü kıyaslama videoları araştırma ve rehberler var,
Oyun yayın genel olarak hangi türde oyun oynuyorsunuz Nvidia yazılımsal olarak daha gelişmiş bir üretici Amd ise daha ucuza rakibinden daha performanslı kartlar sunuyor.
Siz sisteminizi bütçenizi oynayacağınız oyun türünü söyleyin bende dahil çok kişi yardımcı olacaktır.
Gta valorant lol korku vb. O tarz şeyler düşünüyorum.Sisteminiz ve bütçeniz nedir ?
Oyun türünü sormam hem yayında hem de aynı anda kayıt alacağınız için diyelim ki Cyberpunk oynacaksınız ya da Ac Valhalla bunları da 4k ya da 2k full grafikte oynayacaksınız buna çok güçlü bir kart gerekir bir de cep![]()
Bütçe belirtmemişsiniz.Gta valorant lol korku vb. O tarz şeyler düşünüyorum.
11kBütçe belirtmemişsiniz.
İşlemci nedir?
Yok şuan bişey düşünmüyorum, daha sistemi toplamadım ekran kartı seçimim ne olsun diye yazmıştım.İşlemci nedir?
Hmm o zaman ben rtx ailesinden tercih edeceğim.NVIDIA markası sürücü odaklı daha az soruna sahip. Teknoloji olarak daha çok şey sunuyor özellikle RTX ailesinde. Ancak kullanım ömrü kart markasına değil tamamen şansınıza bağlı. Ben GTX 760 ROG bir ekran kartını 8 sene kadar kullandım. Benzer şekilde kardeşim HD serisi bir AMD kartını benzer sürede kullandı. Yani tamamen şans.