ısınma problemi var gibi hocam
brooklyn Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 2 Kas 2022 Mesajlar 251 Tepki 60 26 Ocak 2023 #21 ısınma problemi var gibi hocam
KS DATA Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 16 May 2022 Mesajlar 43 Tepki 3 26 Ocak 2023 Konu Sahibi #22 OceanLaB' Alıntı: Bir şey soracağım; 1- NVIDIA denetim masası üzerinden "yüksek performans" ayarlarınız yapılı mı? 2- Denetim Masası - Sistem ve Güvenlik - Güç Seçenekleri - bölümüne geldiğinizde "Yüksek Performans" işaretli mi? Genişletmek için tıkla ... 2 si de yapılı
OceanLaB' Alıntı: Bir şey soracağım; 1- NVIDIA denetim masası üzerinden "yüksek performans" ayarlarınız yapılı mı? 2- Denetim Masası - Sistem ve Güvenlik - Güç Seçenekleri - bölümüne geldiğinizde "Yüksek Performans" işaretli mi? Genişletmek için tıkla ... 2 si de yapılı
Syqex Bilgisayar Uzmanı Bilgisayar Uzmanı Katılım 16 Mar 2022 Mesajlar 14,372 Tepki 5,235 Konum 26 | Eskişehir 26 Ocak 2023 #23 Dediğimiz gibi ısınma problemi var. Sorunun bu olduğunu düşünüyorum. DATA' Alıntı: 2 sş de yapılı Genişletmek için tıkla ...
Dediğimiz gibi ısınma problemi var. Sorunun bu olduğunu düşünüyorum. DATA' Alıntı: 2 sş de yapılı Genişletmek için tıkla ...