Ekran Kartım Görünmüyor

nyks2535

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sistemim msi gtx 1050 ti i7 7700k 8 gb ram ve bu özelliklerle istediğim fps leri alamadığım için çevreme danıştım tanıdık bir abim windows arama kısmına dxdiag yazmamı söyledi ve ekran kısmında bulunan yerde ad olarak ne yazdıgını sordu intel hd graphıcs yazıyor dedim bana 1050 ti yazması gerekiyor ekran kartını kullanamıyorsun dedi ne akdar uğraştıysak yapamadık bir yardımcı olur musunuz sorunla alakalı, bu sistemle cs go herşey en düşükte 1280/720 p de 70 80 fps alıyorum...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RE: Ekran Kartım

Ekran kartı sürücün güncel mi? Aygıt yöneticisinde Görüntü bağdaştırıcısı bölümünde ünlem vs. bir simge var mı? BIOS ekranında ekran kartının kullanımı aktif olmayabilir. 3 olasılık saydım ilk 2 sini bir kontrol et.

KS

nyks2535

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
masaüstü pc ve sürücüm güncel aygıt yonetıcısı kısmında da yeşil ışık yanıyor yani aktif ama yanında bıde intel hd graphıcs var ekran kartı olarak gözüküyo aygıt yonetıcısınde o da yeşil yanıyor

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
O,veya şu bu diye hiç uğraşma. İşi çözmenin en kolay yolu,1050 Ti yi sök.
cs go yu aynı ayarlarda tekrar oyna. Aynı fps leri alırsan , 1050 ti 'in devre dışı olduğu kesinleşmiş olur. Ona göre çözüm aranır.

KS

nyks2535

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
csgo arkada açıkken görev yöneticisinden performans kısmına geliyorum intel hd graphıcs kartı çalışıyor grafıkte yukarı aşşağı falan oynamalar oluyor fakat 1050 ti da hiç bi değişim yok grafik hep aynı 0 da

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
GPU Z İLE de bi baksana o zaman. Hangi e.kartı çıkacak,DEVREDE OLARAK.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
gpuz ile bak. Hangi e.kartı görünüyor. Buraya yaz.GPUZ Bİ PROGRAM. dOWNLOAD LİNKİ.
http://www.guru3d.com/files-details/gpu-z-download-techpowerup.html
Kur ve çalıştır.Açılan tabloda ,hangi e,kartının devrede olduğunu göreceksin. Şunun gibi.

1767cefaca.png

Wiex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartına kablo yanlış takılmış veya ekran kartına kablo takmadın kablolamaya bak yada birine göster. Ekran kartını anakart görüyor fakat ekran kartına HDMİ takmadın galiba anakarttan sök ekran kartına tak.

KS

nyks2535

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Wiex' Alıntı:
Ekran kartına kablo yanlış takılmış veya ekran kartına kablo takmadın kablolamaya bak yada birine göster. Ekran kartını anakart görüyor fakat ekran kartına HDMİ takmadın galiba anakarttan sök ekran kartına tak.

çok teşekkür ederim sıkıntı ekran kartının kablolarındaymış içini açtım ve internetten bakarak tekrar taktım sorun çözüldü hepinize teşekkür ederim sağolun... :shy:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri