Ekran Kartımın Termal Macununu Ve Termal Pedini Değiştirdiğim Halde Sıcaklık Çok Yüksek

Ajahsh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pny xlr8 rtx 3070 ti sorun neyden kaynaklanıyordur sizce taktığım termal ped ice dragon ultra 20 mk lık ürünün orjinalliğinden şüphem yok deniporttan aldım macun da mx4 gayet yeterli aslında fur markta 83 84 derece spidermande 63 64

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
3 sene oldu kart alınalı kalınlıkları da doğru pedlerin hem aşırı sıcak hemde yüksek fan hızlarında çalışıyor
Macun ve ped yenileme işlemi için sormuştum , zaman geçmiş yenilemeyi iyi ki yapmışsınız ama kasa soruma cevap vermediniz.

Oyundaki sıcaklık önemlidir. 63-64 Derece demişsiniz bu sıcaklıklar çok normal. FurMark dediğimiz şey zaten en yüksek seviyede zorlayıp değerlere bakıyor. Sıcaklıklarda oyun için sıkıntı yok.

KS

Ajahsh

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Macun ve ped yenileme işlemi için sormuştum , zaman geçmiş yenilemeyi iyi ki yapmışsınız ama kasa soruma cevap vermediniz.

Oyundaki sıcaklık önemlidir. 63-64 Derece demişsiniz bu sıcaklıklar çok normal. FurMark dediğimiz şey zaten en yüksek seviyede zorlayıp değerlere bakıyor. Sıcaklıklarda oyun için sıkıntı yok.
Ya şöyle bir sıkıntı var o değeri vsync açıkken alıyor ekran kartı kullanımı %50 lerdeyken kapattığım zaman yine 80 83 derecelerde geziyor kasam gayet büyük ve havadar hava akışı iyi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri