pny xlr8 rtx 3070 ti sorun neyden kaynaklanıyordur sizce taktığım termal ped ice dragon ultra 20 mk lık ürünün orjinalliğinden şüphem yok deniporttan aldım macun da mx4 gayet yeterli aslında fur markta 83 84 derece spidermande 63 64
3 sene oldu kart alınalı kalınlıkları da doğru pedlerin hem aşırı sıcak hemde yüksek fan hızlarında çalışıyorKasanız nedir? Kartı alalı ne kadar oldu?
Macun ve ped yenileme işlemi için sormuştum , zaman geçmiş yenilemeyi iyi ki yapmışsınız ama kasa soruma cevap vermediniz.3 sene oldu kart alınalı kalınlıkları da doğru pedlerin hem aşırı sıcak hemde yüksek fan hızlarında çalışıyor
Ya şöyle bir sıkıntı var o değeri vsync açıkken alıyor ekran kartı kullanımı %50 lerdeyken kapattığım zaman yine 80 83 derecelerde geziyor kasam gayet büyük ve havadar hava akışı iyiMacun ve ped yenileme işlemi için sormuştum , zaman geçmiş yenilemeyi iyi ki yapmışsınız ama kasa soruma cevap vermediniz.
Oyundaki sıcaklık önemlidir. 63-64 Derece demişsiniz bu sıcaklıklar çok normal. FurMark dediğimiz şey zaten en yüksek seviyede zorlayıp değerlere bakıyor. Sıcaklıklarda oyun için sıkıntı yok.