ekran kartını güncelledikten sonra çıkan sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaeseRVx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
merhabalar dün itibari ile ekran kartınızı güncelleyin diye hata çıkmıştı bende güncelledim sonra herzaman oynadığım oyunlara girdim fakat nedendirki normalde oyunlarda aldığım fps değerleri 90-120 fakat ekran kartı güncellemesi yaptıktan sonra aldığım fps değeri resimdeki gibidir ben güncelleme yapmadan önce ultra ayarlarda minimum 80 fps almış biriyim ultra ayarlarda bide bu fps değerlerini en düşük grafik ayarlarında gösteriyor nasıl düzeltilir ? 

aldığım fps değeri: https://hizliresim.com/5VkqRr

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
AMD yazılımından bazı performans ayarları yapmanız gerekebilir.

Sürücü odaklı sorun olma ihtimaline karşın önce DDU yazılımı ile kartın sürücüsünü kaldırın ki üzerine kurduğunuz sürücü hata oluşturmuş olabilir. DDU yazılımı ile kaldırdığınızda sistemi yeniden başlatmadan önce yada başlattıktan sonra ilk iş Windows güncellemelerini durdurun ki sürücüyü kendisi kurmasın. Sonra siz güncel sürücüyü kendiniz kurun ve sistemi yeniden başlattıktan sonra sonucu kontrol edin.

KS

TaeseRVx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
OpZeus' Alıntı:
Ekran kartı modeliniz nedir ?

Radeon rx550/550 series

Ryzen 5 3500 6 core

ugur.gozaydin' Alıntı:
AMD yazılımından bazı performans ayarları yapmanız gerekebilir.

Sürücü odaklı sorun olma ihtimaline karşın önce DDU yazılımı ile kartın sürücüsünü kaldırın ki üzerine kurduğunuz sürücü hata oluşturmuş olabilir. DDU yazılımı ile kaldırdığınızda sistemi yeniden başlatmadan önce yada başlattıktan sonra ilk iş Windows güncellemelerini durdurun ki sürücüyü kendisi kurmasın. Sonra siz güncel sürücüyü kendiniz kurun ve sistemi yeniden başlattıktan sonra sonucu kontrol edin.

teşekkürler cevabınız için :) radeon panelini fabrika ayarına döndürünce sorun ortadan kalktı gibi duruyor şuanlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri