Ekran kartsız Pc çalıştırma

vezir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba elimde bir sistem var.

i5 12400f
h610 bomber var. Ben bu bilgisayarı ofiste anabilgisayar yapacağım. Bu yüzden ekran kartına falan ihtiyaç yok. Sadece görüntü alsam yeter. Bunun için ne yapabilirim size. Anladığım kadarıyla ekran kartı olmadan direk görüntü alamıyorum. En ucuz nasıl çözebilirim bu işi.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
En ucuz eski ikinci el bir ekran kartı alınabilir. İşlemciniz 12400F değil de düz 12400 olsaydı kendi grafik birimi ile kullanabilirdiniz ama o işlemciler de pahalı.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Merhaba elimde bir sistem var.

i5 12400f
h610 bomber var. Ben bu bilgisayarı ofiste anabilgisayar yapacağım. Bu yüzden ekran kartına falan ihtiyaç yok. Sadece görüntü alsam yeter. Bunun için ne yapabilirim size. Anladığım kadarıyla ekran kartı olmadan direk görüntü alamıyorum. En ucuz nasıl çözebilirim bu işi.
Ekran kartsız görüntü alamazsınız elinizdeki işlemcide dahili ekran kartı olmadığı içinde görüntü alamazsınız düşük seviye bir ekran kartı alın kullanırsınız.

KS

vezir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
En ucuz eski ikinci el bir ekran kartı alınabilir. İşlemciniz 12400F değil de düz 12400 olsaydı kendi grafik birimi ile kullanabilirdiniz ama o işlemciler de pahalı.
Ekran kartsız görüntü alamazsınız elinizdeki işlemcide dahili ekran kartı olmadığı içinde görüntü alamazsınız düşük seviye bir ekran kartı alın kullanırsınız.
WhatsApp Image 2022-10-15 at 14.04.08 (1).jpeg

Şöyle bişey buldum hocam. Sanırım 12-15 yıllık bişey ama işimizi görür gibi anakarta oturttum bi soketti falanda uydu bir sorun yok gibi ama bir sorayım sizlerede dedim.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Görüntü alabiliyorsanız sorun olmaz kullanabilirsiniz. Monitör olarak yeni nesil bağlantılar olmayacaktır. İsterseniz daha sonra 2.el HDMİ veya DP bağlantı çıkışına sahip ekran kartı alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri