Kasa çalışıyor kuzey ve güney köprüleri ısınıyor soğutucuları sıcak oluyor dokununca işlemcimde ısınıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ayrıca mouse ve klavyenin de ışıkları yanmıyor sadece mouse nin altında ki kırmızı lazer yanıyor o kadar. Nadir de olsa bazen klavyede ki Numlock ışığı yanıyor ama sanırım o anda sistem donup kalıyor çünkü capslock numlock gibi tuşlara basınca tepki vermiyor. Bios pili çıkarıp taktım cmos reset yaptım 2 pini kısa devre yaparak 2 adet dual kit ram var teker teker 4 slotta da denedim ama nafile 3 gündür bu sorunla uğraşıyorum ne yapabilirim acaba yardımcı olurmusunuz?
Sistem Msı 970 Gaming anakart, FX 8300 işlemci, 2x4 gskill ripjawsx 1600 mhz ram, cougar cmx 700w psu Msı r7 370 gaming 2gb ekran kartı.
Ayrıyetten başka klavye mouse da denedim aynısı oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem Msı 970 Gaming anakart, FX 8300 işlemci, 2x4 gskill ripjawsx 1600 mhz ram, cougar cmx 700w psu Msı r7 370 gaming 2gb ekran kartı.
Ayrıyetten başka klavye mouse da denedim aynısı oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.