Ekrana görüntü gelmiyor.

Slmbengeldim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar,

Bilgisayari açıyorum her şey iyi güzel ama ekrana görüntü gelmiyor. Klavye işiği kulakligin isigi yaniyor (klavye de tepki yok ama. Numlocka basinca rengi degismiyor. Ayni sekil caps lock tusunda da oyle) ama farenin isigi yanmiyor.

Ramleri cikarttim temizledim tek tek taktim sorun ayni. Ekran kartininda temizledim ayni sorun devam ediyor. Dun calisan bilgisayar ne oldu da bugün calismaz hale geldi anlamiyorum.

Yardimlarinizi bekliyorum. Ne kadar tavsiye gelirse cozume bir adim daha yaklasirim :)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
monitör kapalı olma şansı veya kablolarda çıkmış olma şansı varmıdır kontrol edin.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Komsunuzun falan başka ekrani varsa onunla deneyin bi ekran kartinda aoeun var mi yok mu belli olur

KS

Slmbengeldim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hdmi kullaniyorum. Hersey sorunsuz calisiyor. Kesin anakart meftah oldu ama calismadigi halde nasil yanabilir halen aklim el vermiyo. Kafayi yiyeceğim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sistem bileşenlerinizi yazar mısınız.

Birde görüntü sitem açma tuşuna basmanız dahil BIOS ekran vs. açılış post ekranı dahil tamamen mi yok? Yoksa sadece Windows aşamasında mı görüntü gidiyor?

KS

Slmbengeldim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Anakart asus b450m dragon
Islemci ryzen 5 1500x
Ekran karti r7 240
Ram vengeance 2x8 16gb rgb ram

Power tusuna basinca bi bekliyo acer logosu geliyo sonra sinyal yok diyor. Klavye isigi kulaklik isi yaniyor qma farenin isigi yanmiyor. Anakartta pcie portunda gosterge olarak kirmizi aydinlatma var anakart aydinlatmali onlar calisiyor. Fareden isik gelmiyor. Klavyede num tusuna basinca degisiklik yok.

Islemciden kaynaklidir diyip tak cikart yaptim.yetmedi macunu yeniledim sorun devam.ediyor halen. Anlasilan anakart çöp oldu. İndirim varken aldim bi heves hevesim kursagimda kaldi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri