Ekranda minik kareler

sektorelyapimci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese selam ekranımda sürekli yer değiştiren minik kareler çıkmaya başladı çok araştırdım fakat sonuç bulamadım. Şöyle bir durum mevcut oyun oynadığım da veya bir videoyu tam ekran yaptığımda kareler gidiyor sorun kalmıyor yani. Başka monitörle denedim sonuç aynı. herhangi bir aşırı ısınmada mevcut değil. İlk konum konu yanlış ise özür dilerim.
Ekran kartım: MSI RX580 ARMOR 8GB 256 BİT
İşlemcim: AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 4.2GHz 19MB
Ram: 8 GB
1 tb wd hdd
120 gb ssd
600 w psu

KS

sektorelyapimci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ekran kartı odaklı sorun olabilir yada kablo odaklı. Farklı monitörüde aynı kablo ile mi denediniz?

merhaba evet aynı kabloyla denedim bende ilk başta ekran kartında problem olduğunu düşündüm fakat aklıma takılan şu tam ekrana geçtiğimde neden kayboluyor kareler normalde youtube da bir video izlerken kareler var fakat tam ekran yapınca sorun kalmıyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kabloyu değiştirin kabloda bir veri akışı sorunu olabilir. Ayrıca GPU sürücüsü sorunu da olabilir DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar güncel sürücüyü kurabilirsiniz. Net değilim tabi ne tarz bir şeyden bahsettiğinizi tam olarak bilemediğim için ama dediğim gibi çok az şeyden olabilir ki olabilecek şeyleri sıraladım zaten. Sürücü, Kablo veya E.Kartı başka şeyden olacağını sanmıyorum. Monitörü denemişsiniz zaten.

KS

sektorelyapimci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kabloyu değiştirin kabloda bir veri akışı sorunu olabilir. Ayrıca GPU sürücüsü sorunu da olabilir DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar güncel sürücüyü kurabilirsiniz. Net değilim tabi ne tarz bir şeyden bahsettiğinizi tam olarak bilemediğim için ama dediğim gibi çok az şeyden olabilir ki olabilecek şeyleri sıraladım zaten. Sürücü, Kablo veya E.Kartı başka şeyden olacağını sanmıyorum. Monitörü denemişsiniz zaten.

2 farklı kabloyla denemiştim fakat 2 kablomda güven vermiyor yeni bir kablo alayım kablo için öneriniz var mıdır?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri