En uygun fiyatlı 4k 65inch/55inch televizyon modelleri

Praks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar selamlar şu an salonumuzda kullandığımız televziyon bozuldu zaten yaklaşık 7-8 senelik bir televizyondu alabileceğim en uygun fiyatlı 4k 55inch veya 55 inch televizyon modellerini link şeklinde atabilir misiniz marka konusunda sıkıntı çekmeyeceğim ve garantiye gönderirsem beni üzmeyecek televizyonlar olırsa sevinirim

tglclk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Praks' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar şu an salonumuzda kullandığımız televziyon bozuldu zaten yaklaşık 7-8 senelik bir televizyondu alabileceğim en uygun fiyatlı 4k 55inch veya 55 inch televizyon modellerini link şeklinde atabilir misiniz marka konusunda sıkıntı çekmeyeceğim ve garantiye gönderirsem beni üzmeyecek televizyonlar olırsa sevinirim

LG nin Nanocell modellerini tavsiye ederim hocam.

LG 55SM8000PLA 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

ben kendim bu Tv yi kullanıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bütçe verirseniz iyi olur. Kullanıcımınız önerdiği Nanocell ürünleri 4K da en uygun fiyata en fazla görsel deneyimi elde edeceğiniz ürün gamıdır ama bu klasman için en uygun fiyat olduğundan fiyat sizin bütçenize uymayabilir.

KS

Praks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bütçe verirseniz iyi olur. Kullanıcımınız önerdiği Nanocell ürünleri 4K da en uygun fiyata en fazla görsel deneyimi elde edeceğiniz ürün gamıdır ama bu klasman için en uygun fiyat olduğundan fiyat sizin bütçenize uymayabilir.

Bütçem maksimum 6000 lira ailem 65 inc almak istediklerini söylediler bende bu ürünü buldum;

https://www.arcelik.com.tr/4k-uhd-tv/a65-a-860-b-televizyon

Daha farklı önerileriniz var ise dikkate alacağım teşeklürler.

KS

Praks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
En iyi bir görsel deneyimi elde etmek istiyorsanız şuan OLED den sonra en iyi alacağınız panel türü NanoCell ki 6K bütçeye kadar LG 50NANO796 50'' 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD NanoCell Smart TV - 5.700 TL bu ürünü önerebilirim. İlle 65" arıyorsanız  Regal 65R7540UA ürününü öneririm.

Bir sorum daha olacak nanocell panel mi daha iyi yolsa QLED panel mi daha iyidir hangisini tercih etmem daha sağlıklı olur

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Nanocell şuan için TV dünyasında en iyi 2. panel türüdür. LG OLED en iyisi sonra Nanocell sonra QLED geliyor. Yani Nanocell seçebilirseniz daha iyi bir görsel elde edersiniz.

NOT : Nanocell ürünlerinin 2020 modelleri çok daha başarılıdır. Örnek olarak Nanocell 796 önerdiğim ürün 2020 model bir TV dir.

KS

Praks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Nanocell şuan için TV dünyasında en iyi 2. panel türüdür. LG OLED en iyisi sonra Nanocell sonra QLED geliyor. Yani Nanocell seçebilirseniz daha iyi bir görsel elde edersiniz.

NOT : Nanocell ürünlerinin 2020 modelleri çok daha başarılıdır. Örnek olarak Nanocell 796 önerdiğim ürün 2020 model bir TV dir.

Şu iki Tv arasında kaldım: 

https://shop.samsung.com/tr/58-q60t-4k-qled-tv

https://www.hepsiburada.com/lg-65na...anocell-tv-p-HBV000012LIVE?magaza=Hepsiburada

Praks' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Şu iki Tv arasında kaldım: 

https://shop.samsung.com/tr/58-q60t-4k-qled-tv

https://www.hepsiburada.com/lg-65na...anocell-tv-p-HBV000012LIVE?magaza=Hepsiburada

İnternetten izlediğim videolarda Qled panelin daha güzel bir görtüntü sunduğunu gözlemledim sizinde fikrinizi aldıktan sonra cuma günü satın alacağım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
QLED panel Nanocell panelden daha iyi değildir. Netten karar verilmez TV görüntüsüne. Canlı canlı Media Markt veya Vatan Bilgisayar gibi mağazalara gidip QLED ve Nanocell panelleri kontrol ederseniz Nanocell 'in OLED panelden sonra en iyisi ve QLED panelden daha iyi olduğunu sizde göreceksiniz ki bariz belli olur zaten aradaki fark.

KS

Praks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
QLED panel Nanocell panelden daha iyi değildir. Netten karar verilmez TV görüntüsüne. Canlı canlı Media Markt veya Vatan Bilgisayar gibi mağazalara gidip QLED ve Nanocell panelleri kontrol ederseniz Nanocell 'in OLED panelden sonra en iyisi ve QLED panelden daha iyi olduğunu sizde göreceksiniz ki bariz belli olur zaten aradaki fark.

O zaman attığım linkteki lg model iyi midir?

KS

Praks

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Nanocell daha iyi bir ürün yok 6K bütçeye kadar alınabilir sorun yok.

Bütçemi genişletip LG 65NANO796 65inch'e karar kıldım fiyatı ise 8799 Lira eğer aynı fiyata daha iyi bir 65inch varsa ona da bakabilirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri